Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Girgensons palīdz Sabres pārspēt NHL pastarīti Coyotes

Lielu spēles laiku ceturtdien izpelnījās latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, kura pārstāvētā NHL vienība Bufalo Sabres savā laukumā ar 5:4 (1:1, 2:0, 2:3) pārspēja līgas pastarīšus Arizonas Coyotes.

Lai gan vārtus pirmie guva viesi, pēc divām trešdaļām ar 3:1 priekšā jau atradās laukuma saimnieki Sabres. Piedevām trešā perioda pirmajā pusē Bufalo hokejisti guva vēl divus vārtus, panākot jau graujošo 5:1.

Tomēr koijoti nepadevās, nepilnu septiņu minūšu laikā gūstot trīs bezatbildes vārtus un pietuvojoties līdz 4:5. Tiesa, ar atlikušajām 52 sekundēm bija par maz, lai izrautu papildlaiku. 

Uzvarētājiem divi vārti un piespēle Benū Poilē kontā, vārti un piespēle Kailam Okposo, bet trīs piespēles Raienam O'Reilijam. Viesiem 1+1 iekrāja Kristians Dvoraks.

Girgensons šoreiz uz ledus pavadīja 15 minūtes un 19 sekundes (0:48 mazākumā), izpildot vienu metienu. Latvieša lietderības rādītājs bija neitrāls. Šosezon viņš piedalījies 10 spēlēs, gūstot vienus vārtus un atdodot divas piespēles, kā arī nopelnot +1 lietderības koeficientu.

Sabres komanda ar 13 spēlēs iekrātiem 10 punktiem pakāpusies uz 14.vietu Austrumu konferences 16 klubu konkurencē. Tikmēr Coyotes ar vienu uzvaru un trim punktiem 14 spēlēs ir ne vien Rietumu konferences, bet arī visas līgas vājākais klubs.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi