Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Girgensons palīdz uzvarēt NHL pastarīšus; Bļugeram punkts pret favorītiem

Ar mainīgām sekmēm kārtējos mačus NHL regulārajā turnīrā otrdien aizvadījuši Latvijas hokejisti. Zemgum Girgensonam un Bufalo Sabres izdevās savā laukumā pārspēt līgas pastarīšus, bet Teodoram Bļugeram un Pitsburgas Penguins - atņemt punktu favorītiem.

Sabres savā laukumā ar 3:2 pārspēja Detroitas Red Wings, turklāt divas reizes atspēlējās. Darens Helms divas reizes šajā spēlē vadībā izvirzīja viesus, tomēr ar Konora Šīrija un Markusa Johansona pūlēm Sabres rezultātu izlīdzināja. Izšķirošie vārti tika gūti trešā perioda pirmajā minūtē, kad Sems Reinhārts trešo reizi pārspēja Detrotas vārtsargu Džonatanu Bernjē.

Girgensons uz ledus bija 11 minūtes un 25 sekundes, reizi metot pa vārtiem un bloķējot vienu pretinieku metienu. Šosezon viņam 57 spēlēs 15 (10+5) punkti un neitrāls lietderības koeficients.

Tikmēr Pitsburgas Penguins ar Teodoru Bļugeru ierindā savā laukumā ar 1:2 papildlaikā piekāpās Tampabejas Lightning, kas tika pie astotās uzvaras pēc kārtas. Pamatlaikā abi vārti tika gūti vairākumā - pirmā perioda vidū mājiniekus vadībā izvirzīja Jevgēņijs Malkins, bet otrās trešdaļas ievadā Mihails Sergačevs panāca 1:1. Papildlaika vidū Jani Gurdē izrāva uzvaru viesiem. lieliski Tampas vārtos darbojās Andrejs Vasiļevskis, atvairot 35 metienus, bet Mets Marejs mājiniekiem atvairīja pat 36 no 38.

 

Bļugers uz ledus bija 15 minūtes un 30 sekundes, tostarp 4:52 mazākumā. Viņa kontā divi metieni pa vārtiem un viens bloķēts metiens. Šosezon 55 spēlēs Bļugeram 19 (8+11) punkti un +5 lietderība.

Austrumu konferences kopvērtējumā Penguins ar 74 punktiem 55 spēlēs ir ceturtie, savukārt sestajā vietā ir vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets ar 57 mačos iekrātiem 70 punktiem. Sabres ar 58 punktiem 57 spēlēs ir vien 13. vietā, no izslēgšanas spēļu robežas atpaliekot jau desmit punktus. Tikmēr 15. pozīcijā atrodas Otavas Senators, kas pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma nav no AHL atsaukusi Rūdolfu Balceru - 47 punkti 55 spēlēs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi