Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Girgensons par gūtajiem vārtiem: Mazākumā nedaudz paveicās

Bufalo Sabres komandai ceturtdienas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē daudz ko izšķīra pirmajā trešdaļā divi zaudēti vārti skaitliskajā mazākumā, pēc neveiksmes norādīja latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons.

Jau ziņots, ka Girgensons ceturtdien guva vārtus mazākumā, bet viņa pārstāvētā Sabres savās mājās ar rezultātu 2:4 (1:3, 1:0, 0:1) atzina Floridas Panthers pārākumu, piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas un desmito pēdējos 15 mačos.

 

 

 

"Pirmajā trešdaļā daudz ko izšķīra mūsu nopelnītie noraidījumi, mēs nevaram pelnīt tik daudz soda minūšu. Savukārt uz otro periodu iznācām noskaņojušies, kontrolējām spēli, turklāt trešajā trešdaļā veicām labu spiedienu, bet ar to nepietika," pēc cīņas pauda Girgensons.

Latvietis ceturtdien guva savus piektos vārtus šajā sezonā, kā arī viņš piekto reizi NHL karjerā izcēlās, spēlējot skaitliskajā mazākumā. Vienu reizi tas viņam izdevās arī savā debijas 2013./2014.gada sezonā, kamēr 2014./2015.gada sezonā latvietis mazākumā izcēlās pat trīs reizes.

"Mazākumā nedaudz paveicās. Tikām pie ripas, Jūhans Lāšons no aizvārtes to piespēlēja man, bet man atlika tikai iemest," norādīja Girgensons. "Mēs pēc pirmā perioda sākām vairāk cīnīties. Tomēr pirmās trešdaļas laikā divi zaudētie vārti mazākumā mūs atsvieda atpakaļ."

Girgensons šosezon 46 spēlēs guvis piecus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -6.

Bufalo klubs ar 37 punktiem 51 spēlē saglabā stabilu pēdējo, 16.vietu, Austrumu konferencē, bet Panthers ar 48 punktiem 49 spēlēs šajā pašā konferencē ir 12.pozīcijā. Visas līgas ieskaitē "Sabres" par četriem punktiem apsteidz tikai Arizonas Coyotes komandu.

Nākamo maču Sabres piecu mājas spēļu sērijā aizvadīs sestdien, kad uzņems Sentluisas Blues vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi