Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Girgensons traumas dēļ nepabeidz NHL maču pret Blackhawks

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons sestdien nepabeidza Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta maču, kurā viņa pārstāvētā Bufalo Sabres savā laukumā ar rezultātu 5:3 (1:1, 1:2, 3:1) pārspēja Čikāgas Blackhawks. Girgensons spēles pirmajā trešdaļā guva savainojumu, pēc kura Sabres ziņoja, ka latvietis vairs neatgriezīsies spēlē. Girgensons šajā mačā nospēlēja divas minūtes un 56 sekundes, kuru laikā pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Mača rezultātu divas minūtes pirms pirmā perioda beigām atklāja Sabres uzbrucējs Benuā Pulio. Otrajā trešdaļā uz viesu hokejista Džordana Osterles vārtiem ar precīzu metienu atbildēja Raiens O'Reilijs, bet līdz perioda beigām Tomāšs Jurco izlīdzināja rezultātu. Trešās trešdaļas 20.sekundē Džonatans Tēvs izvirzīja vadībā viesus, bet Nikolass Batiste pāris minūtes vēlāk panāca izlīdzinājumu. Tāpat Batiste ar gūtiem vārtiem atzīmējās arī divas minūtes pirms pamatlaika beigām, bet vēl vienu ripu Blackhawks vārtos ieraidīja Sems Reinhārts.

Savu pirmo spēli pēc vairāk nekā mēneša pauzes aizvadīja Sabres zvaigzne Džeks Aikels, kurš šajā mačā tika pie vienas rezultatīvas piespēles.

Girgensons šosezon 65 spēlēs guvis septiņus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -8.

Bufalo klubs ar 58 punktiem 71 spēlē saglabā pēdējo, 16. vietu, Austrumu konferencē, bet pozīciju augstāk esošās Otavas Senators un Detroitas Red Wings ir priekšā par pieciem punktiem. No astotās pozīcijas, kas kā pēdējā ar tā dēvēto wild card tiks Stenlija kausa izcīņā, Sabres atpaliek par 22 punktiem, tāpēc nākamais punktu zaudējums vai konkurentu uzvara nozīmēs oficiālu šķiršanos no iespējas tikt play-off.

Sabres visas līgas ieskaitē ir priekšpēdējā, par punktu apsteidzot Arizonas Coyotes komandu.

Bufalo komanda savu nākamo maču aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā uzņems iepriekšējās sezonas finālisti Nešvilas Predators.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi