Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Granato izceļ Girgensona līdera dotības Sabres komandā

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Bufalo Sabres izceļas ar savām līdera dotībām, pauda vienības galvenais treneris Dons Granato.

Jau ziņots, ka Girgensons trešdien sesto reizi NHL karjerā vienā spēlē guva divus vārtus, viņa pārstāvētajai Bufalo "Sabres" komandai piedzīvojot zaudējumu. "Sabres" mājās ar rezultātu 2:3 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Vinipegas "Jets" pārākumu.

"Patīkami redzēt, ka viņš iemeta vārtus un viņš varēja gūt vēl. Zemgus ir gudrs hokejists, kurš smagi strādā un vienmēr ir gatavs spēlēt. Būtībā viņš ir komandas līderis. Šī maiņa pēdējās pāris nedēļās demonstrējusi labu sniegumu. Ne tikai hokeja spēles ziņā, bet arī ar savu līderību parādot, kā spēlēt vienkārši un cīnīties. Mums Zemgus ļoti pietrūka, tāpēc patīkami, ka viņš ir atgriezies ierindā," pēcspēles preses konferencē stāstīja Granato.

Pieredzējušo uzbrucēju virknējums ar Girgensonu, Kailu Okposu un Kodiju Īkinu apliecinājis sevi kā vienu no stabilākajām "Sabres" maiņām.

"Gribam demonstrēt vienkāršu hokeju, jau no pirmajām minūtēm izdarot spiedienu un turot ripu uzbrukuma zonā. Spēlējot šādi, spēle kļūst atklātāka un ir vairāk vietas," teica Girgensons, kurš šosezon traumas dēļ nespēlēja teju divus mēnešus. "Atgriezties spēļu režīmā pēc traumas izārstēšanās prasa kādu laiku. Šajā brīdī jūtos samērā labi."

Girgensons šajā mačā divreiz pārspēja Konoru Hellebaiku, kurš pārējos 35 "Sabres" hokejistu metienus neitralizēja.

"Bijām pelnījuši kaut ko vairāk, bet reizēm hokejā tā notiek, kad tu zaudē spēles, kurās esi pelnījis uzvaru, un uzvari tās, kurās būtu jāzaudē. Izveidojām daudzas vārtu gūšanas iespējas, taču vārtsargs parādīja labu sniegumu," secināja latviešu hokejists.

Girgensons šosezon 42 spēlēs guvis desmit vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un ieguvis negatīvu lietderības koeficientu -4. 

"Sabres" ar 59 punktiem 68 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē. Bufalo vienība, kas septiņās spēlēs pēc kārtas guvusi punktus, mājas spēļu sērijas turpinājumā piektdien tiksies ar Nešvilas "Predators".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi