Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Gražulim 18 punkti un Strautiņam double-double uzvarās A sērijā

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien guva 18 punktus Itālijas A sērijas sezonas pirmajā spēlē, bet Artūrs Strautiņš izcēlās ar "double-double", latviešiem palīdzot savām komandām svinēt uzvaras.

Gražuļa pārstāvētais Triestes "Allianz" klubs savā laukumā ar rezultātu 102:77 (29:19, 22:12, 30:16, 21:30) pārspēja Kremonas "Vanoli".

Gražulis laukumā pavadīja 25 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā grozā raidīja septiņus no astoņiem divpunktu metieniem un četrus no pieciem "sodiņiem", bet netrāpīja savu vienīgo tālmetienu. Viņš arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu, trīs reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja tikpat piezīmes, tiekot pie 23 efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Maiks Henrijs.

Tikmēr Artūrs Strautiņš guva 12 punktus un Ingus Jakovičs pievienoja divus punktus, viņu pārstāvētajai Varēzes "Openjobmetis" mājās ar 94:89 (17:23, 16:20, 26:16, 22:22, 13:8) pagarinājumā pārspējot Brešas "Germani".

Strautiņš pagarinājumā realizēja svarīgu tālmetienu, minūti un 16 sekundes pirms tā beigām panākot 91:87.

Strautiņš spēlēja 32 minūtes un 27 sekundes, grozā raidot visus sešus soda metienus un divus no septiņiem "trejačiem", bet netrāpot piecus divpunktniekus. Viņš arī izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu, divas reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja četras piezīmes un iekrāja 15 efektivitātes koeficienta punktus.

Jakovičs laukumā pavadīja 19 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, taču netrāpīja abus tālmetienus. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, viena kļūda un divas piezīmes.

Varēzes komandā ar 23 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Luiss Skola. 

Tikmēr Jānis Blūms palika ārpus pieteikuma mačā, kurā viņa pārstāvētā Redžo di Emīlijas "Unahotels" mājās ar 71:87 (17:19, 23:25, 13:20, 23:18) piekāpās Milānas "A/X Armani Exchange".

A sērijā šajā sezonā piedalīsies 16 komandas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sācies Olimpiskais mēnesis 2024

Ir sācies Olimpiskais mēnesis 2024, kas norisināsies līdz 26. aprīlim un noslēgsies ar Olimpiskās dienas Vislatvijas kopīgo vingrojumu. Šogad dalībai Olimpiskajā dienā saņemti pieteikumi no 41 pašvald...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi