Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Gudļevski nosūta atpakaļ uz AHL fārmklubu Crunch

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis svētdien no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Tampabejas Lightning tika nosūtīts uz tās fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Sirakjūsas Crunch.

Pašlaik 23 gadus vecais Gudļevskis izsaukumu uz Lightning izpelnījās piektdien un uzreiz tika pieteikts NHL regulārā čempionāta spēlei pret Nešvilas Predators, ko Tampabejas vienība savā laukumā pārspēja ar 4:3. Latvietis šo maču noraudzījās no rezervistu soliņa.

Tikmēr uz AHL tika nosūtīts Lightning otrais vārtsargs krievs Andrejs Vasiļevskis, kurš sestdien stājās Crunch vārtos, ar 0:2 zaudējot Bingemtonas Senators vienībai. Krievijas hokejists šajā spēlē atvairīja 26 no 27 pretinieku metieniem un tika atzīts par spēles trešo zvaigzni. Tas gan neglāba Sirakjūsas vienību no astotā zaudējuma pēc kārtas.

Vasiļevskis šosezon NHL aizvadījis 15 mačus, vidēji vienā spēlē ielaižot 2,73 ripas un atvairot 91,0% pretinieku komandas metienus.

Savukārt Gudļevskis šosezon piedalījies vienā NHL spēlē, kad oktobrī Tampabejas klubs tikai pagarinājumā ar 0:1 piekāpās čempionei Čikāgas Blackwahks vienībai.

Gudļevskis šosezon AHL aizvadījis 25 spēles, vidēji mačā ielaižot 2,99 ripas un atvairot 90,1% pretinieku komandas metienus.

Svētdien Lightning aizvadīja kārtējo NHL regulārā čempionāta spēli, kurā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) savā laukumā piekāpās Sentluisas Blues hokejistiem. Vārtos šajā mačā stājās Tampabejas vienības pamatvārtsargs Bens Bišops, kurš atvairīja 21 no 23 pretinieku metieniem.

Ar 55 spēlēs izcīnītiem 64 punktiem Lightning NHL Atlantijas okeāna divīzijas kopvērtējumā atrodas trešajā vietā, kamēr Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem astoto pozīciju. Tikmēr AHL turnīrā Crunch komanda Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā ar 48 punktiem 50 spēlēs ir sestajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi