Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Gudļevski vēl nepiesaka Lightning komandas spēlei

Latvijas olimpiskais vārtsargs Kristers Gudļevskis sestdien netika pieteikts Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Tampabejas Lightning izbraukuma spēlei pret Monreālas Canadiens.

Latvietis uz Lightning komandu tika izsaukts piektdien. Kopā ar Gudļevski izsaukts arī viņa konkurents Amerikas hokeja līgas (AHL) vienībā Sirakjūsas Crunch Sedriks Dežardens.

Lightning komandai problēmas ar vārtsargiem radās ceturtdien, kad spēlē ar Otavas Senators savainojumu guva tās pamatvārtsargs Bens Bišops, bet vēlāk traumā iedzīvojās arī viņu aizstājušais Andešs Linbēks.

Lightning no fārmkluba izsauca uzreiz divus vārtsargus, jo par Bišopa dalību sestdienas mačā skaidrības vēl nebija, bet Linbēka atgriešanās ierindā gaidāma vien pēc olimpisko spēļu pārtraukuma, kas NHL ilgs no 9. līdz 25.februārim.

Sestdienas maču Lightning vārtos uzsāka Bišops, bet kā rezerves vārtsargs cīņai pieteikts Dežardens.

Jau pirmdien Gudļevskim plānots ierasties Rīgā, pievienojoties Latvijas izlases treniņnometnei pirms Soču olimpiskajām spēlēm. Gadījumā, ja viņš līdz tam nebūs nosūtīts atpakaļ uz AHL, tiks meklēti citas iespējas un laiki viņa nogādāšanai izlases rīcībā.

Dežardenam ir piecu spēļu pieredze NHL, bet Gudļevskis savā debijas sezonā Ziemeļamerikā uz Lightning komandu izsaukts oktobrī, kad ar vienību aizvadīja vienu treniņu.

Kā zināms, šajā vasarā Gudļevski NHL jauno spēlētāju draftā ar kopējo 124.numuru izvēlējās Lightning komanda un augusta sākumā viņš parakstīja trīs gadu divvirziena līgumu. Gudļevskis šovasar kļuva par 29.latviešu hokejistu, kurš izvēlēts pasaules spēcīgākās līgas draftā, un tikai otro vārtsargu aiz Artūra Irbes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi