Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Gudļevskis ielaiž tikai vienu ripu, tomēr Sound Tigers piedzīvo neveiksmi AHL spēlē

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis trešdien ielaida tikai vienus vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, tomēr viņa pārstāvētā Bridžportas Sound Tigers komanda tāpat samierinājās ar zaudējumu pēcspēles metienu sērijā.

Aizvadītajā duelī Sound Tigers savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Hartfordas Wolf Pack.

Aizvadītajā duelī Gudļevskis atvairīja 25 no 26 pretinieku metieniem.

Zīmīgi, ka Gudļevskis iepriekšējo reizi uzvaru AHL spēlē guva salīdzinoši tālajā 19.novembrī. Kopā viņš šosezon laukumā bijis 16 spēlēs, kurās vidēji ielaidis 2,78 ripas, atvairot 89,5% metienu un svinot četrus panākumus.

Citā mačā trešdien vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas Monsters komanda viesos ar 0:1 (0:0, 0:1, 0:0) zaudēja Milvoki Admirals.

Šajā mačā Monsters vārtus sargāja no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas Blue Jackets izsauktais soms Jūnass Korpisalo, atvairot 29 no 30 pretinieku raidījumiem. Kaut tiek prognozēts, ka pirms ceturtdien gaidāmās Blue Jackets spēles Korpisalo dosies atpakaļ uz galveno komandu un viņa vietā atkal lejā tiks nosūtīts Kivlenieks, pagaidām tas oficiāli vēl nav noticis.

Kā vēstīts, Kivlenieks uz Blue Jackets izsaukts ceturto reizi sezonā un otro nedēļas laikā. Iepriekšējās trīs viesošanās NHL klubā noslēdzās jau pēc vienas dienas, taču vārtsargs bija sajūsmā par iespēju trenēties kopā ar Blue Jackets vienību.

AHL kopvērtējumā uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins ar 45 punktiem 34 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā, kur Sound Tigers ar 38 punktiem ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā vārtsarga Monsters ar 26 punktiem 34 cīņās ieņem pēdējo - septīto - pozīciju, bet Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē Barracuda vienība ar 34 punktiem 32 spēlēs ieņem sesto vietu Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi