Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Gudļevskis: Man jābūt pacietīgam un jāturpina strādāt

Neskatoties uz ilgstošo sēdēšanu Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Tampabejas Lightning rezervē, latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis uzskata, ka viņam jābūt pacietīgam un jāturpina strādāt.

Līdz šim pēdējo reizi laukumā 23 gadus vecais Gudļevskis devās 9.decembrī, kad ielaida sešus vārtus zaudētā Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandas Sirakjūsas Crunch spēlē. Pāris dienu vēlāk viņš tika izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Tampabejas Lightning, kurā visu šo laiku sēdējis aiz Bena Bišopa muguras.

"Šī ir daļa no darba," Gudļevski citē portāls tampabay.com. "Dažreiz, lai virzītos uz priekšu, nepieciešams spert dažus soļus atpakaļ. Protams, ka vēlos spēlēt, tomēr noderīga pieredze ir arī labu vārtsargu skatīšanās."

Kā zināms, Bišops stājies vārtos 12 no pēdējiem 13 Lightning komandas mačiem. Pirmdien vienība ar 3:4 pēcspēles metienu sērijā atzina Austrumu konferences vicelīderes Monreālas Canadiens pārākumu.

Tiek uzskatīts, ka vēl otrdien Crunch komandai kārtējā spēlē palīdzēs krievs Andrejs Vasiļevskis, bet trešdien viņš jau varētu doties laukumā Lightning sastāvā duelī ar Ņujorkas Rangers, jo pret šo komandu viņam ir laba karjeras statistika. Ja šādi notiks, Gudļevskis, visticamāk, trešdien tiks nosūtīts uz fārmklubu. Latvietis intervijā izteicies, ka nav informēts par potenciālo nākotnes scenāriju, bet portāls neizslēdz Gudļevska aizmainīšanas iespēju, jo Lightning sistēmā joprojām ir vārtsargu pārbagātība.

"Man nepieciešams būt pacietīgam, strādāt smagi, un tad redzēsim," izteicies latvietis.

Gudļevskis šosezon AHL aizvadījis 12 spēles, vidēji mačā ielaižot 2,40 ripas un atvairot 92,2% pretinieku komandas metienu.

Tāpat Gudļevskis oktobrī arī aizvadīja vienu spēli Lightning rindās, kurā viņa pārstāvētā komanda tikai pagarinājumā ar 0:1 piekāpās līgas čempionei Čikāgas Blackwahks.

NHL Atlantijas divīzijas kopvērtējumā Lightning komanda ar 31 punktu 30 spēlēs atrodama sestajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi