Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Gudļevskis tuvākajā laikā paliks ar NHL klubu Lightning

Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis tuvākajā laikā paliks kopā ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Tampabejas Lightning, jo savainojumu vēl nav izārstējis vienības otrais vārtsargs Andešs Linbēks, vēsta vietējie hokeja apskatnieki.

Šobrīd tuvojas noslēgumam Soču olimpiskajām spēlēm veltītais NHL regulārā čempionāta pārtraukums, un Tampabejas vienība izbraukumā ceturtdien tiksies ar Nešvilas Predators komandu. Pēc tam turpmākajās dienās gaidāmi vēl trīs izbraukuma mači, kopumā sešu dienu laikā aizvadot četras spēles.

Sagaidāms, ka Gudļevskis dosies izbraukumā ar Tampabejas komandu, bet komandas pirmais vārtsargs būs šosezon veiksmīgi spēlējošais Bens Bišops, kuru gan regulāri vajā savainojumi.

Pagaidām nav skaidrs, kad Linbēks varētu atgriezties sastāvā.

Zviedru vārtsargs pašlaik cenšas atkopties no potītes traumas. Līdz laikam, kamēr šajā jautājumā būs kāda skaidrība, latvietis trenēsies ar Lightning komandu.

Gudļevskis 8.februārī pirms došanās uz Sočiem pirmo reizi tika pieteikts NHL spēlei, taču laukumā nedevās. Pēc tās Gudļevskis tika nosūtīts atpakaļ uz Amerikas hokeja līgas (AHL) klubu Sirakjūsas Crunch, no kurienes tika izsaukts vien dienu iepriekš.

Latvietis arī pirms tam uz neilgu laiku tika izsaukts uz Lightning komandu, kam bija savainoti abi vārtsargi. Jau dienu vēlāk latvietis tika nosūtīts atpakaļ uz Lightning fārmklubu, jo savainojumu izārstēja pamatvārtsargs Bišops. Iepriekšējo reizi nelielu traumu Bišops guva janvāra sākumā. Toreiz Lightning no sava fārmkluba Crunch izsauca Sedriku Dežardenu, bet konkurenta prombūtnes laikā Gudļevskis tika pie nedēļas labākā spēlētāja balvas līgā.

Šosezon aizvadītajās 22 spēlēs AHL turnīrā Gudļevskis vidēji ielaidis 2,69 ripas un atvairījis 90% pretinieku metienu, tiekot pie 11 panākumiem un četras reizes paliekot nepārspēts.

Gudļevskis savā debijas sezonā Ziemeļamerikā uz Lightning komandu bija izsaukts oktobrī, kad ar vienību aizvadīja vienu treniņu.

Kā zināms, iepriekšējā vasarā Gudļevski NHL jauno spēlētāju draftā ar kopējo 124.numuru izvēlējās Lightning komanda un augusta sākumā viņš parakstīja trīs gadu divvirziena līgumu. Gudļevskis kļuva par 29.latviešu hokejistu, kurš izvēlēts pasaules spēcīgākās līgas draftā, un tikai otro vārtsargu aiz Artūra Irbes.

Lightning ar 71 punktu 58 spēlēs pašlaik ieņem Austrumu konferences kopvērtējuma otro vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi