Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Hārtlijs: Esmu sajūsmā, ka daudzi jaunie spēlētāji turpina progresēt

Latvijas hokeja izlases pieredzējušie hokejisti rāda piemēru gados jauniem spēlētājiem, pēc pārbaudes turnīra Dānijā secina valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Jau vēstījām, ka Latvija Eiropas Izaicinājuma kausa (EIHC) turnīrā Dānijā ar 6:1 sagrāva Austriju, ar 3:5 piekāpās Francijas izlasei un ar 2:3 "bullīšos" atzina Dānijas pārākumu. Latvijas izlase turnīrā ieņēma otro vietu.

"Esmu ļoti priecīgs par puišu pašatdevi. Aizvadījām trīs spēles trijās dienās pret trim ļoti labām komandām. Šajā posmā iesaistījām daudz jauno puišu. Veterānu un jauno spēlētāju proporcija bija ļoti laba. Šī bija ļoti aizraujoša nedēļas nogale. Jo īpaši tāpēc, ka Mārtiņš Cipulis aizvadīja savu 200.spēli Latvijas izlasē, bet Roberts Bukarts - 100.," Latvijas Hokeja federācija (LHF) citē Hārtlija teikto.

Latvijas izlases stūrmanis bija gandarīts par spēlētāju raksturu, ko viņi parādīja šī turnīra mačos.

"Jāuzteic spēle pret Dāniju, kurā mums bija daudz traumētu spēlētāju, bet hokejisti turpināja cīnīties ar sakostiem zobiem. Mēs bijām pelnījuši uzvarēt," uzsvēra Hārtlijs.

Hokeja izlase 19.martā uzsāks gatavošanos pasaules čempionātam Dānijā. Treniņnometnes pirmajās nedēļās tiks pārbaudīti ļoti daudz hokejisti.

"Tagad visi hokejisti atgriezīsies savos pārstāvētajos klubos. Ļoti daudzi no viņiem spēlēs izslēgšanas mačos. Mēs rūpīgi sekosim līdzi viņu gaitām. Centīsimies uzbūvēt pēc iespējas labāku komandu. Esmu sajūsmā, ka daudzi jaunie spēlētāji turpina progresēt. Tāpat jāuzslavē mūsu veterānus, kuri turpina rādīt augstu klasi un rāda piemēru gados jauniem hokejistiem," skaidroja Hārtlijs.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase aizpagājušo svētdien pārbaudes spēlē Rīgā ar 0:2 zaudēja Kanādas izlasei, kas gatavojās Phjončhanas olimpiskajām spēlēm. Šajā mačā mājinieku rindās bija arī virkne vadošo spēlētāju, kā, piemēram, Kaspars Daugaviņš, Mārtiņš Karsums, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Elvis Merzļikins un citi.

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātā B apakšgrupā tiksies ar Kanādu, Somiju, ASV, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Dienvidkoreju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi