Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Heikile: Saulietis ir malacis

Latvijas komandu Rīgas Dinamo pārstāvošais hokejists Kaspars Saulietis ir malacis, jo guva uzvaras bullīti divos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačos pret Omskas Avangard un Jekaterinburgas Avtomobilist, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Kari Heikile.

Kā zināms, Rīgas Dinamo pirmdien ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā Jekaterinburgā uzveica vietējo Avtomobilist vienību.

"Zinājām, ka Avtomobilist ir spēcīga komanda. Grūti cīnījāmies pirmajā trešdaļā, savukārt otro periodu nospēlējām lieliski. Noslēdzošo trešdaļu aizvadījām normāli," portālā sports.ru citēts Heikile.

Vārtus pamatlaikā Rīgas Dinamo rindās guva Tims Sestito un Tomāšs Kundrāteks, bet pēcspēles metienos uzvaru rīdziniekiem nodrošināja Kaspars Saulietis.

"Pēcspēles metienos varu izcelt Saulieti. Viņš ir malacis, arī mačā pret Omskas Avangard viņš realizēja uzvaru nesošo "bullīti"," pēc dueļa izteicās Heikile.

Zīmīgi, ka Rīgas Dinamo uzvarētāju pamatlaikā nespēja noskaidrot jau ceturtajā no savām pēdējām septiņām spēlēm.

"Pirmā trešdaļa mums šodien neizdevās tik laba, kā bija plānots. Labi, ka pirms otrā perioda rezultāts bija tikai 0:1, un pirmajā pārtraukumā pamainījām, ko darām. Otrā trešdaļa jau bija laba - iemetām vārtus, izlīdzinājām rezultātu. Tā turpinājām spēlēt arī trešajā periodā. Žēl gan, ka uzreiz ielaidām vārtus pirmajā maiņā, bet malači, ka atspēlējāmies. Bija vēl iespējams gūt vārtus. Labi, ka spējām bullīšos izcīnīt uzvaru," pēc spēles pauda Saulietis. "Treniņos metieni tiek atstrādāti un, ja sanāk, kāpēc gan to neatkārtot arī spēlē."

Kā zināms, nesen noslēdzās izlašu pārtraukums. Pirms pārtraukuma rīdzinieki bija izcīnījuši četras uzvaras pēc kārtas, taču noslēdzošajā mačā ar 0:2 izbraukumā piekāpās Baltkrievijas klubam Minskas Dinamo.

Savukārt pēc pārtraukuma pirmajā spēlē rīdzinieki cieta bezierunu zaudējumu ar 1:5 pret Kazahstānas klubu Astanas Baris, pagājušajā ceturtdienā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Omskas Avangard, bet sestdien ar 1:2 piekāpās Hantimansijskas Jugra.

"Šajā garajā izbraukumā grūtākā spēle bija tieši trešā. Ķermenis arī nav mašīna, un tas jau pats sāk dzīvot pēc šīm laika zonām. Naktis sanāk saraustītas. Prieks par čaļiem, ka atrada spēkus. Neviena uzvara un punkti mums nenāk viegli," norādīja Saulietis. "Šis bija ļoti grūts izbraukums. Protams, nesasniedzām uzstādītos mērķus punktu ziņā. Labi, ka šo noslēdzošo spēli uzvarējām. Šis bija pēdējais, garais izbraukums. Tagad būs vairāk mājas spēles, kurās jācīnās par vietu izslēgšanas spēlēs."

Turpinājumā rīdziniekiem sezonas pēdējos trijos mēnešos atlicis kopā aizvadīt vēl tikai astoņas izbraukuma spēles.

Tagad rīdziniekiem gaidāms astoņu dienu pārtraukums, bet nākamajā otrdienā Rīgas Dinamo sāks trīs mājas spēļu sēriju, tiekoties ar Soči, Jaroslavļas Lokomotiv un Toljati Lada komandām.

Ar 32 spēlēs izcīnītiem 38 punktiem Rīgas Dinamo joprojām atrodami priekšpēdējā, 13., vietā Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par sešiem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi