Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Hjūzam drafta līderu duelī pirmais punkts NHL

Šī gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) drafta pirmais numurs Džeks Hjūzs ceturtdien izcēlās ar savu pirmo punktu planētas spēcīgākajā līgā, kamēr Detroitas Red Wings piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēc kārtas.

Ņūdžersijas "Devils" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:1, 2:0, 2:1) uzvarēja Ņujorkas "Rangers".

Uzvarētāju rindās savu pirmo rezultativitātes punktu par piespēli nopelnīja Hjūzs, kurš palīdzēja "Devils" trešajā vārtu guvumā. Divas rezultatīvas piespēles atdeva Mets Tenisons.

Spēles rezultāts tika atklāts septītajā minūtē, kad vārtu priekšā neatlaidīgs bija Tonijs Diandželo, vadībā izvirzot viesus. Savukārt 13.minūtē Bleiks Koulmens pēc pretinieku kļūdas rezultātu izlīdzināja. Otrajā periodā mājinieki guva divus bezatbildes vārtus, bet noslēdzošajā trešdaļā Ņikitas Guseva un Pernela Karla Subana precīzie metieni nokārtoja "Devils" pirmo panākumu.

Šī spēle bija īpaša ar to, ka laukumā savā starpā pirmo reizi tikās šī gada drafta pirmais un otrais numurs - Kāpo Kako. Somijas hokejists sev atvēlētajā laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Citā spēlē Detroitas "Red Wings" ar rezultātu 1:5 (0:1, 1:1, 0:3) piekāpās Kalgarī "Flames". Detroitas vienībai šis bija jau trešais zaudējums pēc kārtas.

Uzvarētāju rindās ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlās Deriks Raiens, Šons Monehens un Marks Džiordano.

Tikmēr pie panākuma pēcspēles soda metienu sērijā tika Tampabejas "Lightning", Vankūveras "Canucks" un Vegasas "Golden Knights".

"Lightning" ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja Bostonas "Bruins", kas piedzīvoja savu pirmo zaudējumu šosezon.

Tampabejas komandā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās Breidens Points, bet "Bruins" komandā divi vārtu guvumi un piespēle Deividam Pastrņākam.

Savukārt "Canucks" viesos ar rezultātu 4:3 (0:1, 2:2, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles soda metienu sērijā uzvarēja pērnā gada čempionus Sentluisas "Blues".

Līdzīgā manierē pie panākuma tika arī "Golden Knights", kas savā laukumā ar 3:2 (2:1, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Otavas "Senators", kuras rindās traumas dēļ aizvien nespēlē Rūdolfs Balcers.

Lielisku spēli "Senators" vārtos aizvadīja Anderss Nilsons, kurš atvairīja 52 no 54 metieniem (96,3%).

Citviet pie "sausā" panākuma tika Monreālas "Canadiens", kas mājās ar 4:0 (3:0, 0:0, 1:0) uzveica Minesotas "Wild". Kerijam Praisam Monreālas komandas vārtos nācās atvairīt vien 17 metienus, spēli noslēdzot "sausā".

Ceturto panākumu septiņās spēlēs guva Ņujorkas "Islanders", viesos ar rezultātu 3:1 (0:1, 2:1, 1:0) uzvarot Vinipegas "Jets". Uzvarētāju rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Metjū Barzals, bet Džošs Beilijs pievienoja vēl vienus vārtus un rezultatīvu piespēli.

Tikmēr savus pirmos vārtus Arizonas "Coyotes" komandā guva Fils Kesels, kurš palīdzēja savam klubam ar rezultātu 5:2 (2:0, 1:1, 2:1) pieveikt Nešvilas "Predators". 

Kesels kopumā guva divus vārtus, bet viņa komandas biedri Niks Šmalcs, Kleitons Kellers un Dereks Stepans atdeva pa divām rezultatīvām piespēlēm.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Zemgusa Girgensona pārstāvētā NHL vienība Bufalo "Sabres" ceturtdien viesos ar rezultātu 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) pārspēja Losandželosas "Kings", Kārteram Hatonam atvairot 47 pretinieku metienus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi