Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

HK Rīga hokejisti Pasaules kausa izcīņā jauniešiem ierindojas 5.vietā

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Latvijas komanda "Rīga" Pasaules kausa izcīņā jauniešiem noslēdzošajā mačā ceturtdien ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) uzvarēja Ontario hokeja līgas (OHL) vienību Sadberi "Wolves" un turnīrā izcīnīja piekto vietu. 

Rezultātu mača desmitajā minūtē atklāja Daniels Riekstiņš, bet otrā perioda vidū rīdzinieku pārsvaru palielināja Edgars Siksna. Pretinieku komandai otrajā periodā vienus vārtus izdevās atspēlēt, bet trešajā periodā ar vārtu guvumu "Rīga" labā izcēlās Artūrs Ševčenko. "Wolves" komanda nedaudz vairāk kā trīs minūtes līdz spēles beigu signālam guva vēl vienus vārtus, taču "Rīga" nosargāja uzvaru mačā. 

Kā ziņots, A grupas pirmās kārtas mačā svētdien rīdzinieki ar 5:2 uzvarēja savulaik latviešu uzbrucēja Zemga Girgensona pārstāvēto Dubjūkas "Fighting Saints" vienību (ASV), pirmdien ar 3:6 piekāpās "Omskije jastrebi", bet trešdien ar 3:2 pēcspēles metienos pārspēja Čehijas komandu Vitkovices "Steel". Tomēr ar to nepietika, lai iekļūtu pusfinālā. 

Turnīra finālā sestdien spēlēs Omskas "Omskije jestrebi" un Somijas klubs Hāmēnlinnas HPK. "Omskije jestrebi" pusfināla mačā ar 3:0 sagrāva Latvijas hokeja speciālista Aleksandra Beļavska trenēto Bobruiskas "Dinamo-Šiņņik", bet HPK ar 3:2 bija pārāka pār "Fighting Saints". 

Septīto vietu turnīrā ieņēma Gēteborgas "Frolunda Indians" komanda no Zviedrijas, pārspējot Čehijas vienību Vitkovices "Steel". 

Salīdzinājumā ar pērnā gada turnīru dalībnieku skaits sacensībās sarucis no 12 līdz astoņiem. Turnīrs norisināsies līdz sestdienai. 

Pirmajā turnīra norises gadā "Rīgas" komandai tikai pavisam nedaudz pietrūka līdz iekļūšanai finālā, tomēr turnīra gaitā kā vienīgā spēja pieveikt tā brīža MHL čempionvienību Maskavas "Krasnaja armija", savukārt pērn Latvijas vienība ieņēma ceturto vietu grupā starp sešām vienībām, nekvalificējoties pusfinālam. 

Jaunās sezonas MHL turnīrs startēs septembra ievadā. "Rīgas" komanda tajā piedalīsies ceturto gadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis kļūst par Vācijas vicečempionu hokejā

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien kopā ar Brēmerhāfenes Fischtown Pinguins komandu piedzīvoja ceturto zaudējumu Vācijas hokeja līgas (DEL) finālsērijā, sezonu noslēdzot ar sudraba medaļ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi