Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

HK Rīga ar uzvaru Stupino noslēdz izbraukuma sēriju

Ceturtdien ar uzvaru astoņu spēļu izbraukuma sēriju izdevās noslēgt HK Rīga hokejistiem, kuri MHL regulārā turnīra mačā ar 4:3 pēcspēles metienos pieveica Riharda Bukarta pārstāvēto Stupino Kapitan

Rīgas Dinamo jaunā maiņa pirmās 20 minūtēs noslēdza savā labā ar 2:0, ar vārtu guvumiem izcēlās Kirils Tambijevs un Vladislavs Dobreņkijs. Mājinieki vienu ripu atguva otrā perioda sākumā un tā noslēdzās pirmās divas trešdaļas. Interesantākie notikumu risinājās 3.periodā no spēles 45.-48.minūtei. Vispirms jau 3:1 rīdziniekiem panāca Artūrs Kuzmenkovs, bet tad sekoja Kapitan atbilde. Staņislavs Kučkins un Nikolajs Skladņičenko ar 22 sekunžu starpību vēl divas reizes lika kapitulēt Kristeram Gudļevskim un rezultāts kļuva 3:3. Mājinieku trešajos vārtos piespēle latviešu hokejistam Rihardam Bukartam.

Pamatlaiks un sekojošās papildus piecas minūtes pagarinājumā noslēdzās bez vārtu guvumiem un 8.reizi sezonā HK Rīga piedalījās pēcspēles metienu sērijā (iepriekš 5-2). Jau pirmajos divos mēģinājumos precīzi bija Miks Indrašis un Juris Upītis, bet viesi nespēja realizēt nevienu iespēju. Tādējādi ar 4:3 triumfēja rīdzinieki, šajā izbraukuma sērijā tiekot pie piektā panākuma astoņās spēlēs.

HK Rīga 46 mačos tikuši pie 62 punktiem un ieņem 5.vietu Ziemeļrietumu divīzijā. Nākamās četras spēles klubs aizvadīs Rīgā, pirmā no tām 30.janvārī pret Amurskije Tigri, kuriem izbraukumā nupat zaudējām ar 2:5.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi