Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

HK Rīga hokejistiem MHL čempionātā ceturtā uzvara pēc kārtas

Hokeja kluba Rīga spēlētāji Jaunatnes hokeja līgas (MHL) kārtējā spēlē piektdien Arēnā Rīga ar 4:0 pieveica Sanktpēterburgas komandu Serebrjanije ļvi (Sudraba lauvas). Rīdziniekiem šis bija ceturtais panākums turnīrā pēc kārtas..Tāpat kā dienu iepriekš, arī abu komandu otrās cīņas sākumā ar vārtu gūšanu laukuma spēlētājiem diez kā neveicās.

Pirmā trešdaļa aizritēja ar laukuma saimnieku pārsvaru, taču 3 – 4 labas izdevības palika neizmantotas. Otrajā trešdaļā bija nospēlētas 12 minūtes, kad nulli no rezultāta tablo beidzot izdevās nodzēst HK Rīga aizsargam Aleksandram Galkinam. Skaitliskajā vairākumā viņa metienu uz vārtiem spēlētāju nosegtais viesu vārtsargs neredzēja – 1:0.Pagāja tikai trīsarpus minūtes, un rīdzinieku pirmā maiņa noorganizēja otro vārtu guvumu – pēc Vilkoita un Upīša piespēlēm precīzi meta Vladislavs Dobreņkijs. Bet vēl minūti vēlāk vārtu priekšā rezultatīvi pacīnījās Elvijs Biezais – 3:0. Otrā perioda izskaņā jau rīdziniekiem jau bija nospiedošs teritoriāls pārsvars.Labi iesākto HK Rīga hokejisti turpināja arī trešajā periodā. Nebija nospēlēta minūte, kad, apslidojis vārtus, ceturto reizi Sanktpēterburgas komandas vārtsargu pārspēja Māris Bičevskis. Turpinājumā mājinieku azarts nedaudz noplaka, kaut arī sāncenšiem izdevības atspēlēties netika dotas.Abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē ceturtdien Leonīda Tambijeva trenētais HK Rīga guva uzvaru pēcspēles metienu sērijā (2:1), bet pirms tam rīdzinieki MHL čempionātu sāka ar divām uzvarām 4:2 un 5:2 pār otru Sanktpēterburgas komandu SKA-1946.

Ar 11 punktiem četrās spēlēs HK Rīga MHL Ziemeļrietumu grupas turnīra tabulā ieņem otro vietu aiz Voskresenskas MHK Himik komandas, kas pamatlaikā uzvarējusi visās četrās līdzšinējās spēlēs (12 p.).

Nākamās četras spēles rīdzinieki aizvadīs izbraukumā, pa divām reizēm tiekoties ar Jaroslavļas Loko un Čerepovecas Almaz komandām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

MHL čempionāts

HK Rīga – Serebrjanije ļvi 4:0 (0:0, 3:0, 1:0)

Vārti: 32:00 Galkins (Upītis, Vilkoits, vair.) – 1:0, 35:31 Dobreņkijs (Upītis, Vilkoits) – 2:0, 36:29 Biezais (Ševčenko) – 3:0, 40:54 Bičevskis (Biezais, Upītis) – 4:0

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi