Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

HK Rīga izšķirošajā spēlē zaudē Mitiščos, sezona galā

Latvijas komanda HK Rīga Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Harlamova kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā, piektajā, spēlē piektdien izbraukumā ar rezultātu 2:4 zaudēja Krievijas vienībai Mitišču Mitiščinskije atlanti.

Sērijā līdz trim uzvarām līdz ar to ar 3-2 uzvarēja Mitiščinskije atlanti komanda, bet Latvijas klubam sezona ir noslēgusies. Vārtus rīdzinieku labā guva Nikolajs Jeļisejevs un Vladislavs Dobreņkijs.

Pēc iepriekšējā spēlē nodemonstrētā neveiksmīgā snieguma Kristeru Gudļevski Rīgas vārtos nomainīja Jānis Auziņš. Pirmās trešdaļas pirmajā pusē bīstamus metienus pa pretinieku vārtiem raidīja Roberts Lipsbergs, Elvijs Biezais un Dobreņkijs, bet trešdaļas vidū viesi neizmantoja iespēju divas minūtes spēlēt skaitliskajā vairākumā.

Turpinājumā bīstams metiens padevās arī Robertam Bukartam, bet trešdaļas beigas pēc Kriša Lipsberga noraidījuma Rīga aizvadīja mazākumā, kad divas reizes rīdziniekus no vārtu zaudējuma glāba Auziņš.

Otro trešdaļu daudz veiksmīgāk sāka laukuma saimnieki, kad jau otrajā minūtē ar metienu no pretinieka aizsega Auziņu pārspēja Pāvels Černovs. Uzreiz pēc tam metienu pa pretinieku vārtiem veica Biezais, tomēr arī turpinājumā lielāka aktivitāte bija vērojama pie Latvijas kluba vārtiem. Vispirms veiksmīgu epizodi aizvadīja Auziņš, glābjot komandu no otro vārtu zaudējuma, bet trešdaļas ceturtajā minūtē arī viņš vairs nebija glābējs, kad Aleksandrs Kadejkins panāca 2:0 Mitiščinskije atlanti labā.

Cīņas turpinājumā Auziņš reizi glāba komandu no vārtu zaudējuma, kad neļāva pretiniekiem izmantot izgājienu viens pret vienu, bet trešdaļas beigu daļā rīdzinieki divas minūtes nesekmīgi spēlēja vairākumā. Tomēr trešdaļas 17.minūtē ripa pretinieku vārtu priekšā nonāca pie nepiesegtā Jeļisejeva, kurš pretinieku pārsvaru samazināja līdz minimumam.

Trešdaļas izskaņu Rīgas komanda aizvadīja trijatā pret pieciem mājiniekiem, taču savu vārtu drošību nosargāja.

Arī trešo trešdaļu sekmīgāk sāka mājinieki, Auziņam sagādājot lielu darba apjomu un jau otrajā minūtē atjaunojot divu vārtu pārsvaru, kad no zonas vidus precīzs bija Romāns Rukavišņikovs.

Drīz pēc tam viesiem bija iespēja divas minūtes spēlēt skaitliskajā vairākumā, taču iegūtā iespēja netika izmantota. Trešdaļas vidū mājinieki vēlreiz nonāca mazākumā, bet Rīgas komanda paņēma 30 sekunžu pārtraukumu, kas drīz vien deva cerēto rezultātu - pēc Bukarta metiena pirmais pie vārtsarga atsistās ripas piesteidzās Dobreņkijs, panākot 2:3.

Mača izskaņā rīdzinieki izmisīgi centās atspēlēties, bet 35 sekundes pirms cīņas beigām Auziņa vietā laukumā tika sūtīts sestais spēlētājs, tomēr izlīdzināt rezultātu Latvijas klubam nebija pa spēkam. Tā vietā 24 sekundes pirms spēles beigām ripu tukšos Rīgas vienības vārtos raidīja Pāvels Černovs, panākot mača gala rezultātu.

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā Rīga pagājušās nedēļas ceturtdienā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 5:4, bet dienu vēlāk zaudēja ar 1:3. Šie abi mači notika izbraukumā.

Savukārt sērijas trešajā spēlē pirmdien Rīga uzvarēja pēcspēles metienos ar 3:2, bet ceturtajā cīņā otrdien nenoturēja četru vārtu pārsvaru un zaudēja pagarinājumā ar 5:6. Šīs abas spēles notika Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi