Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

HK Rīga revanšējas Maskavas Spartak komandai

Latvijas komanda Rīga, turpinot Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta sešu spēļu izbraukuma sēriju, trešdien ar rezultātu 4:3 (2:0, 2:0, 0:3) pieveica Maskavas Spartak vienību. Šī Rīgas komandai bija pirmā uzvara pamatlaikā šosezon.

Pirmās trešdaļas 16.minūtē Latvijas klubu vadībā izvirzīja Nikolajs Jeļisejevs, bet 45 sekundes vēlāk Juris Upītis dubultoja viesu pārsvaru. Otrās trešdaļas 29.minūtē Jeļisejevs bija precīzs otro reizi un panāca 3:0, bet mača 37.minūtē ceturtos vārtus Rīgas labā guva Georgs Golovkovs.

Spēles 51.minūtē Rīgas vārtsargu Kristeru Gudļevski mazākumā pārspēja Artjoms Batraks, bet pēc četrām minūtēm vēl vienus vārtus laukuma saimniekiem atguva Iļja Pavļukovs. Uzreiz pēc šī mājinieku precīzā metiena rīdzinieku galvenais treneris Leonīds Tambijevs pieprasīja 30 sekunžu pārtraukumu, bet trešos vārtus Spartak hokejisti guva 11 sekundes pirms mača pamatlaika beigām, kad precīzs bija Pāvels Medvedevs. Šajā brīdī mājinieki savu vārtsargu bija nomainījuši pret sesto spēlētāju.

Kā ziņots, trešdien abas komandas aizvadīja pirmo savstarpējo maču, rīdziniekiem piedzīvojot graujošu zaudējumu ar rezultātu 0:6.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīga ar 12 punktiem desmit spēlēs pašlaik ieņem desmito vietu, bet Spartak  komanda ar 15 punktiem astoņos mačos šajā pašā konferencē atrodas piektajā pozīcijā.

Rīgas hokejisti izbraukumā aizvadīs vēl nākamās četras cīņas, pa divām reizēm tiekoties ar Latvijas uzbrucēja Kirila Tambijeva pārstāvēto Voskresenskas Himik komandu un Maskavas Krasnaja armija.

Savukārt nākamo mājas spēli Rīga aizvadīs vien 8.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi