Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Hosa atzīts par KHL nedēļas labāko uzbrucēju

Slovāku uzbrucējs Marsels Hosa, kurš nesen pievienojās Rīgas Dinamo sastāvam, atzīts par Kontinetālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labāko uzbrucēju. 

Divās spēlēs Hosa kopumā guva trīs vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, palīdzot Rīgas Dinamo tikt pie četriem punktiem. Astanā pret vietējo Baris (5:6 p.m.) slovāks guva vārtus un izdarīja piespēli, bet Čeļabinskā ar Traktor (3:2) guva divus vārtus un arī izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Kopumā sezonas 42 spēlēs Hosam 10+13, bet tieši Dinamo sastāvā – 7 spēlēs 4+2. Lielāko sezonas daļu slovāku leģionārs aizvadīja Maskavas Spartak sastāvā.

Labākais vārtsargs aizvadītajā nedēļā ir Maskavas Dinamo mūris Aleksejs Volkovs – divos mačos ielaisti vidēji 1,44 vārti un atvairīti 93,3% metienu. Aizsargu vērtējumā laurus plūca Astanas Baris zilās līnijas spēlētājs Kevins Dālmens – viņam divās spēlēs 4+2 un koeficients +1. Visbeidzot, par labāko aizvadītās nedēļas jauno hokejistu nosaukts Spartak aizsargs Mihails Mamikins, kurš divās spēlēs uz ledus pavadīja teju 19 minūtes un nopelnīja lietderības koeficientu +2.

Atgādināsim, ka nesen līdzīgu godu izpelnījās cits Rīgas Dinamo spēlētājs Kriss Holts, kuru atzina par KHL nedēļas vārtsargu. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi