Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Iedzinējos esošās Flyers un Canucks izcīna uzvaras "play-off" piektajā spēlē

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandām Filadelfijas Flyers un Vankūveras Canucks otrdien attiecīgi Austrumu un Rietumu konferences pusfināla piektajā spēlē izdevās izcīnīt uzvaru, panākot sērijā sesto maču.

"Flyers" Austrumu konferences piektajā spēlē ar 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0) papildlaikā uzvarēja Ņujorkas "Islanders", kas sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 3-2.

Papildlaika 13.minūtē uzvaras vārtus "Flyers" komandā guva Skots Lautons, kurš spēli noslēdza ar 1+1. Uzbrucējs vārtu priekšā pielaboja Ivana Provorova raidījumu.

Spēli ar 1+1 noslēdza arī Klods Žirū, kurš iepriekšējos 14 deuļos bija palicis "sausā". Vēl divas piespēles Trevisam Konecnijam.

Ņujorkas komandā divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Džošs Beilijs. 

Nepilnas trīs minūtes līdz spēles beigām izlīdzinājumu panāca Deriks Brasārs, kuram tie bija pirmie vārti šīs sezonas "play-off".

Otrā spēlē Vankūveras "Canucks" ar 2:1 (0:0, 1:1, 1:0) uzvarēja Vegasas "Golden Knights", kas Austrumu konferences pusfinālā sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 3-2.

Iespaidīgu spēli "Canucks" vārtos aizvadīja līgas debitants Tačers Demko, kurš tika galā ar 42 no 43 pretinieku metieniem, kopumā atvairot 97,7% raidījumu. 

Starp debitantiem, kuri savas komandas vārtos stājušies izšķirošajā "play-off" spēlē, Demko ar 42 atvairītiem metieniem visā līgā ierindojas septītajā vietā.

Otrā perioda 16.minūtē ar lielisku solo reidu spēles rezultātu atklāja Vegasas vienības aizsargs Šea Teodors, taču 24 sekundes vēlāk Broks Besers otrā laukuma pusē pārspēja Demko, panākot 1:1.

Uzvaras vārtus Vankūveras komandā iemeta Ēliass Petešons, zviedram izceļoties noslēdzošās trešdaļas ceturtajā minūtē. Tie viņam bija septītie vārti izslēgšanas spēlēs, bet rezultatīvu piespēli nopelnīja arī Besers.

Trešdien sērijas sesto spēli aizvadīs Kolorādo "Avalanche" un Dalasas "Stars". Gadījumā, ja "Stars" izcīnīs uzvaru, vienība sasniegs Rietumu konferences finālu.

Toronto un Edmontonā vispirms notika 24 komandu izslēgšanas turnīrs, cīņu par Stenlija kausu turpinot 16 vienībām. Vispirms komandas "play-off" kvalifikācijas kārtā aizvadīja sērijas līdz trim uzvarām, bet pēc tam pārgāja uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi