Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Indraša pārstāvētā Maskavas Dinamo piekāpjas Soči vienībai

Latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas Dinamo komanda piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 2:3 (0:1, 2:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Soči vienībai, kas ir Latvijas kluba Rīgas Dinamo galvenā konkurente cīņā par vietu Gagarina kausā.

Lai arī septītajā minūtē rezultātu atklāja Soči, kad vārtus guva Vladislavs Kaletņiks, otrajā periodā Maskavas klubs atbildēja ar diviem vārtiem pēc kārtas, izceļoties Jevgēņijam Mozeram un Mīkam Koivisto. Līdz ar to mājinieki bija ieguvuši vadību, ko gan nosargāt neizdevās, jo 58.minūtē 2:2 panāca Staņislavs Bočarovs.

Šī mača uzvarētājs noskaidrojās pagarinājumā, kura otrajā minūtē panākumu Soči hokejistiem nodrošināja Martins Bakošs, pārtraucot komandas trīs zaudējumu sēriju.

Indrašis šajā spēlē laukumā pavadīja 21 minūti un 31 sekundi, kuru laikā veica sešus metienus.

Pēc šīs uzvaras Soči vismaz uz laiku palielinājuši pārsvaru pār rīdziniekiem līdz četriem punktiem, bet Latvijas klubam ir spēle rezervē.

Citviet neveiksmīgu maču aizvadīja latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš, kurš ielaida piecus vārtus, bet viņa pārstāvētā Helsinku Jokerit vienība izbraukumā ar 2:5 (1:2, 0:0, 1:3) atzina spēcīgās Sanktpēterburgas SKA pārākumu.

Kalniņš laukumā pavadīja visu spēli un atvairīja 25 no 30 pretinieku metieniem, spējot tikt galā vien ar 83% metienu.

Latvieti divreiz pārspēja Nails Jakupovs.

SKA komandai šī ir trešā uzvara pēc kārtas.

Citviet zaudējumu piedzīvoja Austrumu konferences kopvērtējuma līdere Jekaterinburgas Avtomobilist, kas savā laukumā ar 0:3 (0:1, 0:2, 0:0) atzina Gagarina kausa čempiones Kazaņas Ak Bars pārākumu.

Savukārt sesto uzvaru pēc kārtas piektdien guva KHL līdere Maskavas CSKA, kas savā laukumā ar 4:1 (1:0, 3:0, 0:1) pārspēja Bratislavas Slovan.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 100 punktiem 59 mačos ir Maskavas CSKA, kas par trim punktiem apsteidz Sanktpēterburgas SKA. Trešā ar 85 punktiem 60 spēlēs ir Jaroslavļas Lokomotiv, kamēr uzreiz aiz tās par deviņiem punktiem atpaliek 59 mačus aizvadījusī Helsinku Jokerit. Piektā ar 70 punktiem 59 cīņās ir Maskavas Dinamo, bet sestā ar 64 punktiem 59 spēlēs ir uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas Spartak.

Devītā ar 56 punktiem 58 mačos ir Rīgas Dinamo, kas pirmajam astoņniekam zaudē četrus punktus, kamēr aiz Latvijas vienības desmitajā vietā ar 46 punktiem 59 cīņās ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas Severstaļ.

Austrumu konferences līderei Jekaterinburgas Avtomobilist ir 89 punkti 59 mačos, bet tai ar 83 punktiem 58 cīņās seko Astanas Baris, kamēr ar 79 punktiem seko Kazaņas Ak Bars un Boba Hārtlija trenētā Omskas Avangard. Tikmēr 11.vietā ar 47 punktiem 58 cīņās ir aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas Kuņluņ Red Star.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi