Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Itālijas aizsargs: Mums ir izredzes pret Latviju, ja spēlēsim kā divos periodos ar Zviedriju

Ja Itālijas hokeja izlase otrdien pasaules čempionāta mačā ar Latviju parādīs tādu pašu spēli kā pirmajos divos periodos pret Zviedriju, tai ir izredzes uz pozitīvu iznākumu, uzskata itāļu aizsargs Luka Dzanata.

B apakšgrupas mačs sāksies plkst.17.15 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot Latvijas Televīzijas 7.kanālam (LTV 7).

Sestdien savā pirmajā mačā Latvijas hokejisti ar 5:2 apspēlēja Austriju, bet otrajā duelī ar 1:3 piekāpās Šveicei. Tikmēr Itālija cietusi divus smagus "sausos" zaudējumus - 0:9 pret Šveici un 0:8 pret Zviedriju.

"Turnīru sākām pret divām ļoti spēcīgām komandām, kas uzrādījušas labus rezultātus. Neskatoties uz diviem zaudējumiem, mums pozitīvi jāraugās uz to, ko parādījām pirmajos divos periodos pret Zviedriju. Ja parādīsim tādu pašu spēli kā šajos periodos, mums ir izredzes. Saprotam, ka Latvija ir laba komanda un šis mačs bez šaubām ir ļoti svarīgs. Mums ir jāspēlē sava spēle, neskatoties uz to, ko piedāvā pretinieks," Itālijas hokeja federācija citē Dzanatas teikto.

Jau ziņots, ka pēc pēdējās spēles pirksta lūzuma dēļ čempionāts beidzās uzbrucējam Rodrigo Ābolam, kura vietā meistarsacīkstēm tika pieteikts uzbrucējs Māris Bičevskis.

Nākamo maču Latvijas izlase aizvadīs ceturtdien, kad plkst.21.15 gaidāma cīņa ar Čehijas valstsvienību, bet pēc tam sekos spēles ar Krieviju (18.maijs plkst.13.15), Zviedriju (20.maijs plkst.17.15) un Norvēģiju (21.maijs plkst.17.15).

B grupas kopvērtējumā Krievija ir maksimāli iespējamie deviņi punkti trīs spēlēs, Čehijai, Šveicei un Zviedrijai ir seši punkti, trīs punktus guvusi Latvija, bet bez punktiem ir Austrija, Norvēģija un Itālija.

Turnīrā startējošās 16 komandas sadalītas divās grupās, pa astoņām vienībām katrā, kas katrai izlasei apakšgrupas sacensībās garantē septiņas spēles. Pēc viena apļa grupu spēlēm, kas ilgs no 10. līdz 21.maijam, katras apakšgrupas četras labākās komandas ceturtdaļfinālā turpinās cīņu par medaļām, bet turnīra divas vājākās komandas būs spiestas pamest augstāko divīziju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi