Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ivanānam gūti vārti, Kuldam rezultatīva piespēle AHL spēlēs

Pēc Raitim Ivanānam iepriekš ieskaitītu vārtu anulēšanas Ebotsfordas "Heat" sastāvā nonākušais Latvijas uzbrucējs sestdien patiesi tika pie pirmā vārtu guvuma kopš atgriešanās laukumā, bet citā Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlās aizsargs Arturs Kulda, liecina rīkotāju informācija.

Ebotsfordas "Heat" ar 3:1 viesos uzvarēja Teksasas "Stars" hokejistus. Otrajā trešdaļā pēc Ivanāna iemestajiem vārtiem "Heat" izvirzījās vadībā ar 2:1. Ivanāna lietderības rādītājs bija pozitīvs +1.

Savukārt Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas "Ice Caps" ar 8:4 pārspēja Konektikutas "Whales". Pēdējās trešdaļas sākumā Kulda asistēja Karlam Klingbergam, kurš laukuma saimnieku pārsvaru palielināja līdz 6:4. Kuldas lietderības rādītājs bija pozitīvs +3.

Jau ziņots, ka vārtu guvumu Ivanānam sākotnēji ieskaitīja jau piektdienas spēlē pret "Stars". Taču vēlāk viņa veikumu komandas ar 3:2 uzvarētajā spēlē pārkvalificēja par rezultatīvu piespēli.

Tādējādi šosezon piecās spēlēs Ivanāns ir guvis vienus vārtus un izdarījis vienu rezultatīvu piespēli. Ivanāns AHL klubā nonāca no Nacionālās hokeja līgas (NHL), kur Kalgari "Flames" iepriekšējās sezonas pirmajā spēlē guva smagu smadzeņu satricinājumu un atsāka spēlēt tikai jaunajā sezonā Ebotsfordā.

Uzvaru sestdien izcīnīja arī aizsarga Oskara Bārtuļa Adirondakas "Phantoms", kas ar 2:1 pēcspēles metienos pārspēja Toronto "Marlies". Bārtulis rezultativitātes punktus neguva, un viņa lietderības rādītājs bija neitrāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi