Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. jūlijs
Marta, Dita, Dite

Izlases ģenerālmenedžeris: Četras uzvaras sešās spēlēs ir labs rezultāts

Latvijas hokeja izlase līdz šim kopumā pasaules čempionātā spēlējusi labi un cerības uz ceturtdaļfinālu nav zaudējusi pirms pēdējās spēles apakšgrupā, sarunā ar aģentūru LETA atzina valstsvienības ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis.

"Mums jāuzvar viena spēle un jāuzvar tā ar trīs punktiem. Protams, ka mēs ļoti nopietni gatavojamies šai spēlei un esam iekšā turnīrā līdz pēdējam mačam. Tas ir tas, ko mēs gribam, tas ko grib līdzjutēji," par gaidāmo maču ar ASV hokejistiem sacīja Latvijas valstsvienības ģenerālmenedžeris. "Ejam uz šo spēli ar kaujiniecisku noskaņojumu."

Runājot par turnīru kopumā Kalvītis norādīja, ka "katrai monētai ir divas puses".

"Šobrīd sešās spēlēs mums ir četras uzvaras, bet arī ar panākumu pret ASV mums var nepietikt," sacīja izlases ģenerālmenedžeris. "Pašlaik esam uz pareizā ceļa un grupu turnīrs ir jānobeidz uz pareizās nots."

Šī gada modelī Kalvīti priecējis tas, ka visi līdzi paņemtie debitanti ir spēlējuši un tas parāda, to, ka treneri viņiem uzticas un viņi padara darbu pareizi. "Gribētos, lai viņi tā turpina un nobeidz turnīru spēcīgi, ar labu un kvalitatīvu sniegumu un skatu nākotnē," teica ģenerālmenedžeris."

Jau ziņots, ka Latvijas hokejisti svētdien Ostravā čempionāta sestajā mačā ar 3:2 (1:0, 0:0, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja slovākus un saglabāja izredzes uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Latvijas izlasei apakšgrupu turnīrā otrdien plkst.17.20 vēl jātiekas ar ASV hokejistiem un uzvara pamatlaikā ļautu cerēt uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Lai tas notiktu, slovākiem pēdējā mačā pamatlaikā jāzaudē grupas līderiem zviedriem.

Jau vēstīts, ka pasaules čempionātā pirms mača ar slovākiem Latvijas hokejisti ar 5:4 papildlaikā pieveica Polijas izlasi, ar 3:2 pagarinājumā - Franciju, ar 2:0 - Kazahstānas valstsvienību, spēlē ar 1:8 tika atzīts Vācijas pārākums, bet pēc tam ar 2:7 zaudēts Zviedrijai.

Ostravas grupā līderi ar 15 punktiem piecos mačos ir zviedri, otro vietu ar 13 punktiem sešās spēlēs ieņem ASV, pa 12 punktiem izcīnījuši Vācijas un Slovākijas hokejisti, Latvijai ir deviņi punkti un piektā pozīcija, Francija piecās spēlēs tikusi pie četriem punktiem, bet tālāk seko Kazahstānas izlase ar trim punktiem sešos mačos un poļi ar vienu punktu.

Pasaules čempionāts Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā norisināsies līdz 26.maijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi