Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Jaunajam uzbrucējam Tambijevam trīs vārti MHL spēlē

Ar trim gūtiem vārtiem Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Kirils Tambijevs, bet viņa pārstāvētā Voskresenskas Himik komanda ar 10:2 (3:0, 7:1, 0:1) savā laukumā sagrāva Čehovas Ruskije vitjazi hokejistus.

Tambijevs pirmo 18 minūšu laikā guva pirmos trīs vārtus mačā. Atlikušajā laikā viņš ar ievērības cienīgām darbībām neatzīmējās.

Abas komandas tikās arī dienu iepriekš, kad Himik uzvarēja vien ar rezultātu 3:2, bet Tambijevs ar rezultativitāti neizcēlās. Šīs sezonas 25 aizvadītajās spēlēs 20 gadus vecais Tambijevs izcēlies ar 14 gūtiem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.

Rietumu konferences kopvērtējumā Himik ar 41 punktu 32 spēlēs nostiprinājusies 14.pozīcijā, bet no iekļūšanas labāko astotniekā, kas sezonas beigās ļautu piedalīties izslēgšanas spēlēs, to šķir desmit punkti.

Vēl šajā konferencē Latvijas uzbrucēja Artjoma Dašutina pārstāvētā Balašihas MVD komanda ar 45 punktiem 31 cīņā ieņem desmito vietu, bet Latvijas komanda Rīga ar 43 punktiem atrodas 12.pozīcijā.

Šajā sezonā mainīta MHL čempionāta izspēles kārtība - 33 komandas sadalītas Rietumu (17 vienības) un Austrumu (16 vienības) konferencē. Turklāt regulārajā čempionātā vienības savā starpā sacentīsies tikai konferences ietvaros, aizvadot četru apļu turnīru.

Šogad MHL A divīzijas Rietumu konferencē ir komandas ne tikai no Krievijas, Latvijas un Baltkrievijas, bet arī Čehijas un Ungārijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi