Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Jevpalovam vārti un otrās zvaigznes gods AHL uzvarā pret Balcera Senators

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs trešdien guva vārtus tika nosaukts par Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mača otro spožāko zvaigzni, kamēr viņa pārstāvētā Lavālas Rocket savā laukumā ar 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) pārspēja cita uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvēto Belevilas Senators.

Jevpalovs ar precīzu metienu šajā mačā izcēlās cīņas 34.minūtē, kad tika atklāts spēles rezultāts. Noslēdzošā perioda ievadā mājinieku dubultoja pārsvaru un noslēgumā uzvaru arī nosargāja.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2. Šosezon Jevpalovs 26 spēlēs guvis piecus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Balcers šoreiz izpildīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu -1.

Citā trešdienas spēlē uzvaru guva cita Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins, kas izbraukumā ar 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Springfīldas Thunderbirds.

Bļugers šajā cīņā bija aktīvs un izpildīja piecus metienus pa vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā vietā ar 30 punktiem 27 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas Penguins, bet astotā ar 24 punktiem 26 mačos ir Hēršijas Bears, kuras sastāvā nespēj iekļūt aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 29 punktiem 25 cīņās atrodas vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas Monsters, kamēr piektā ar 26 punktiem 27 dueļos ir Belevilas Senators, bet astotā ar 23 punktiem 27 mačos ir Lavālas Rocket.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi