Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Kalvītis atklāj, ka par Dinamo līderiem interesējas citi KHL klubi

Rīgas Dinamo valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis sarunā ar Latvijas avīzi atklājis, ka par vairākiem Latvijas kluba spēlētājiem interesējas citas Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) komandas.

Šobrīd līdz regulārā čempionāta beigām atlikušas tikai 10 spēles, bet play-off zona jeb 8.vieta konferencē arvien ir gana tālu - 11 punkti. Jau vēstīts, ka aizvadītajā piektdienā uz Prāgas Lev klubu devās Aleksandrs Ņiživijs, par kuru nekādu finansiālu kompensāciju Dinamo nav saņēmuši, atklājis Kalvītis. Tāpat viņš atzina, ka 36 gadus vecais Ņiživijs ietilpst dinamiešu nākamās sezonas plānos.

Vairākiem KHL klubiem esot interese arī par citiem Dinamo līderiem, tomēr Kalvītis šos hokejistus konkretizēt nevēlējās. Tāpat kļuvis skaidrs, ka jauns papildinājums vairs meklēts netiks (pārejas atļautas līdz 31.janvārim), bet lielāku spēles laiku varētu izpelnīties jaunie hokejisti.

Šosezon rezultatīvākais Rīgas klubā ir Mārtiņš Karsums (41 spēlē 11 vārti + 15 piespēles), bet pa 20 punktiem iekrājuši Džeimijs Džonsons (42, 7+13), Aleksandrs Žirū (41, 15+5) un Miks Indrašis (33, 11+9). Pārliecinoši rezultatīvākie aizsargi ir Guntis Galviņš (40, 3+11) un Krišjānis Rēdlihs (33, 4+9).

Dinamo 42 spēlēs iekrājuši 45 punktus un ieņem 12.vietu Rietumu konferencē. Trešdien klubs uzsāks četru mājas spēļu sēriju, pirmajā mačā tiekoties ar Sanktpēterburgas SKA. Ik pēc dienas pauzes sekos tikšanās ar Ņižņijnovgorodas Torpedo, Mitišču Atlant un Jaroslavļas Lokomotiv komandām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi