Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kaprizovs Wild uzvarā pār Senators beidzot gūst pirmos vārtus šosezon

Pirmos vārtus šīs sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā otrdien guva Minesotas Wild līderis Kirils Kaprizovs, kura precīzais metiens nodrošināja viņa komandai 5:4 (3:1, 1:3, 0:0, 1:0) uzvaru papildlaikā pār Otavas Senators.

Pagājušās sezonas NHL labākais debitants uzvaras vārtus guva papildlaika trešajā minūtē pēc Kevina Fialas piespēles. Šajā mačā Kaprizova kontā arī rezultatīva piespēle, bet kopumā šosezon viņš deviņās spēlēs atzīmējies ar astoņiem (1+7) rezultativitātes punktiem.

Kā zināms, Kaprizovs pirms sezonas ilgi nespēja vienoties ar "Wild" par jauno līgumu, tomēr septembra izskaņā vienošanās tika panākta. Līgums tika pagarināts uz pieciem gadiem, kuru laikā krievu uzbrucējs saņems 45 miljonus ASV dolāru (38,84 miljoni eiro).

Divus vārtus otrdienas spēlē "Wild" labā guva Markuss Folinjo, bet pa reizei precīzi bija Kalens Adisons un Niko Šturms. Savukārt Otavas vienības rindās izcēlās Niks Pols, Dreiks Betersons, Džošs Noriss un Kriss Tīrnijs.

Citos NHL mačos uzreiz četri vārtsargi aizvadīja "sausos" mačus.

Monreālas "Caniediens" vārtu vīrs Džeiks Alens atvairīja 22 metienus, palīdzot savai komandai mājās ar 3:0 pieveikt Detroitas "Red Wings". Vārtus uzvarētājiem guva Niks Suzuki, Džošs Andersons un Brendans Galahers.

Filadelfijas "Flyers" vārtsargs Kārters Hārts atvairīja 29 metienus mačā ar Arizonas "Coyotes", bet viņa partneri Šons Kuturjē, Skots Lotons un Klods Žirū nodrošināja uzvaru ar 3:0. Arizonas vienība šosezon vēl nav uzvarējusi nevienu spēli, desmit mačos tiekot tikai pie viena punkta.

Pie "sausās" spēles tika arī Toronto "Maple Leafs" vārtsargs Džeiks Kembels, bet viņa vienība ar 4:0 pārspēja Vegasas "Golden Knights". Divus vārtus uzvarētājiem guva Ostons Metjūzs, bet pa reizei precīzi bija Mičels Mārners un Viljams Nīlanders.

Tikmēr 29 metienus otrdienas mačā atvairīja Džons Gibsonss, palīdzot Anaheimas "Ducks" ar 4:0 pieveikt Ņūdžersijas "Devils". Anaheimas komandā jau devīto maču pēc kārtas pie punktiem tika Trojs Terijs, kurš šoreiz guva divus vārtus. Tāpat precīzi metieni padevās Raienam Geclafam un Isākam Lundestrēmam.

Līderis "sausajās" spēlēs šosezon NHL čempionātā ir Kalgari "Flames" vārtsargs Jākobs Markstrēms, kurš sevi nav ļāvis pārspēt trīs mačos, bet divreiz savu cietoksni iekarot nav ļāvuši Iļja Sorokins no Ņujorkas "Islanders" un Allens no "Canadiens".

Jau ziņots, ka Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers otrdien izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot Sanhosē "Sharks" ar 5:3 (2:1, 1:1, 2:1) savā laukumā pieveikt cita latvieša Zemgus Girgensona pārstāvēto Buffalo "Sabres" komandu.

Balcers rezultatīvi asistēja komandas trešajos un piektajos vārtos Tomāšam Hertlam. Vēl pa vārtiem uzvarētāju labā guva Jūnatans Dalīns, Raiens Mērklijs un Maiks Ferraro, kamēr "Sabres" rindās divreiz izcēlās Džefs Skinners un Dreiks Kadžula.

Balcers laukumā pavadīja 17 minūtes un 37 sekundes, no tām vienu minūti un 30 sekundes mazākumā. Viņš četrreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un maču noslēdza ar dalītu labāko lietderības koeficientu komandā +3.

Tikmēr Girgensons spēlēja 15 minūtes un 43 sekundes, minūti un deviņas sekundes laukumā esot vairākumā un 29 sekundes mazākumā. "Sabres" latviešu uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus un dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi