Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Karsuma pārstāvētā Maskavas Dinamo Gagarina kausa konferences pusfināla otrajā spēlē zaudē SKA

Latvijas uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla otrajā spēlē viesos ar 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) piekāpās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Sanktpēterburgas SKA.

Principiālajā duelī, kurā Maskavas Dinamo tiekas pret saviem bijušajiem treneriem, sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir neizšķirts 1-1.

SKA šajā mačā savus abus vārtus guva pirmajā periodā, realizējot vairākumus. Mača rezultātu 13.minūtē atklāja Jevgēņijs Ketovs, kura mesto ripu caur kājsargiem neveikli izlaida Dinamo vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko. Savukārt pusotru minūti pirms pirmās trešdaļas beigām Vadims Šipačovs no asa leņķa panāca jau 2:0 mājinieku labā.

Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Dinamo hokejists Andrejs Kuteikins spēcīgi meta no laukuma centra, un ripa lēkājot pa ledu atrada savu ceļu vārtos. Tiesa, Dinamo atspēlēties neizdevās un tika ciests zaudējums ar 1:2.

Karsums šajā mačā uz ledus pavadīja 20 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, izpildīja trīs spēka paņēmienus un nopelnīja divas soda minūtes.

Sērijas trešā spēle notiks svētdien Maskavā.

Znaroks un Vītoliņš no 2010. līdz 2014.gadam kopā vadīja Maskavas Dinamo, divas reizes izcīnot Gagarina kausu, bet pēc tam pusotru sezonu šo komandu trenēja Vītoliņš, bet Znaroks vienu sezonu bija konsultants.

Savukārt otrā Rietumu konferences pusfinālā Jaroslavļas Lokomotiv, kur par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, viesos ar 4:3 (1:1, 1:0, 2:2) pārspēja regulārā čempionāta spēcīgāko komandu Maskavas CSKA, sērijā panākot neizšķirtu 1-1.

Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei uzvarētāju labā Igoram Averinam un Andrejam Loktionovam, bet pretiniekiem tikpat rezultatīvs bija Valērijs Ņičuškins.

Kā vēstīts, Austrumu konferencē pusfināla pirmajā spēlē Kazaņas Ak Bars ceturtdien pārspēja Omskas Avangard, kamēr pērnās sezonas čempione Magņitogorskas Metallurg pieveica Astanas Baris.

Rietumu konferences ceturtdaļfinālā Maskavas Dinamo ar 4-1 uzvarēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas Torpedo, kuru trenē Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns. Tikmēr Sanktpēterburgas SKA ar 4-0 uzvarēja Maskavas apgabala Vitjaz. Vēl Maskavas CSKA ar 4-0 pieveica Artūra Kuldas pārstāvēto Helsinku Jokerit, bet Jaroslavļas Lokomotiv ar 4-1 uzvarēja Minskas Dinamo.

Kā zināms, Latvijas komanda Rīgas Dinamo savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palieka pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū. bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi