Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Keins ar diviem vārtiem sekmē Sabres uzvaru spēlē pret Capitals hokejistiem

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē mājās ar 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) uzvarēja Vašingtonas Capitals vienību, laukuma saimnieku rindās ar diviem precīziem metieniem izceļoties Evanderam Keinam.

Sabres komanda tika pie otrā panākuma pēdējās trīs spēlēs, pametot pēdējo vietu Austrumu konferencē, bet Capitals komandai pārtrūka trīs uzvarētu spēļu sērija.

Rezultātu cīņas 23.minūtē atklāja Keins, kuram teicamu piespēli no aizvārtes izdarīja Džeks Aikels, tomēr otrā perioda beigu daļā Vašingtonas kluba zvaigzne Aleksandrs Ovečkins atjaunoja neizšķirtu. Krievu hokejists ar precīzu metienu izcēlās trešajā spēlē pēc kārtas, gūstot savus 13.vārtus sezonā, kas ir otrs labākais rādītājs līgā. Par vieniem gūtiem vairāk ir Tampabejas Lightning uzbrucējam Ņikitam Kučerovam.

Uzvaras ripu Sabres vienībā guva Benuā Pulio, kurš izcēlās cīņas 44.minūtē, vēlāk tiekot atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Pulio veica reidu no Sabres zonas līdz pretinieku vārtiem.

Savukārt punktu mačam pielika Keins, jo 20 sekundes pirms pamatlaika beigām meta jau tukšos Capitals vārtos. Keins šosezon guvis deviņus vārtus, kas ir labākais rādītājs Sabres rindās.

Tikmēr Sabres vārtsargs Robins Lēners atvairīja 24 no 25 metieniem, no kuriem 11 tvēra noslēdzošajā periodā.

"Mums izdevās tāds spēles sākumus kādu vēlējāmies, jo puiši darbojās ar lielu azartu un pārliecību, neļaujot pretiniekiem pirmajā periodā neko daudz izdarīt," pēc mača apmierināts bija Sabres treneris Fils Hauslijs.

Tikmēr Girgensons, kurš maču sāka mājinieku ceturtajā uzbrucēju virknējumā, spēlēja 11 minūtes un 37 sekundes, reizi metot pa vārtiem, izdarot divus spēka paņēmienus un bloķējot vienu metienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības rādītāju.

Latviešu hokejists, kopš 25.oktobrī atgriezās ierindā pēc traumas sadziedēšanas, piecos mačos pēc kārtas palicis bez rezultativitātes punktiem.

Šosezon Girgensons 12 mačos ticis pie vārtu guvuma, divām rezultatīvām piespēlēm un pozitīva lietderības koeficienta +1.

Bufalo vienība tagad ar 12 punktiem 15 spēlēs ieņem pirmspēdējo - 15.vietu - Austrumu konferencē, bet Capitals ar 17 punktiem 16 mačos ir devītajā pozīcijā.

Nākamo spēli Sabres aizvadīs piektdien, mājās uzņemot Floridas Panthers.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi