Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ķēniņa Lausanne uzvar play-off otrajā spēlē Šveicē; Merzļikinam atkal zaudējums

Latvijas izlases uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Lausanne komanda otrdien izcīnīja uzvaru Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas jeb ceturtdaļfināla otrajā spēlē.

Lozannas hokejisti viesos ar 3:0 (1:0, 2:0, 0:0) pārspēja vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvēto Langnau "Tigers", sērijā līdz četrām uzvarām panākot izlīdzinājumu 1-1.

Ķēniņš šajā mačā uz ledus pavadīja 17 minūtes un 31 sekundi, šajā laikā veicot divus metienus pa vārtiem, bloķējot vienu raidījumu un tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta.

Tikmēr Punnenovs ilgstoši ārstē savainojumu, kamēr Melnalksnim šosezon nav izdevies nostiprināties NLA komandas sastāvā.

Lozannas hokejisti regulārajā čempionātā finišēja trešajā vietā, kas viņiem dod tiesības nākamsezon spēlēt Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgā.

Tikmēr zaudējumu arī otrajā "play-off" cīņā cieta Latvijas izlases vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano", kas savā laukumā ar 1:5 (0:1, 1:3, 0:1) atzina "Zug" pārākumu. "Lugano" sērijā atrodas iedzinējos ar 0-2.

2018.gada Latvijas labākais hokejists Merzļikins šajā mačā atvairīja 19 no 24 pretinieku mestajām ripām un tika pie divām soda minūtēm.

"Lugano" regulārajā čempionātā bija septītā un ceturtdaļfinālā krusto nūjas ar otro vietu ieņēmušo "Zug".

Savukārt Latvijas speciālistu Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva vadītā "Davos" cīnās par vietas saglabāšanu un atpalicēju grupā ar 51 punktu 51 spēlē ieņem trešo vietu. Jau tagad skaidrs, ka tai būs jāaizvada pārspēles par vietu NLA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi