Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ķēniņš un Merzļikins NLA izslēgšanas turnīru sāk ar zaudējumiem

Latvijas izlases uzbrucēja Ronalda Ķēniņa un vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētās komandas sestdien ar zaudējumiem iesāka Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) izslēgšanas turnīru.

Ķēniņa pārstāvētā Lausanne savā laukumā ar rezultātu 1:5 (1:2, 0:1, 0:2) piekāpās vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvētajai Langnau Tigers, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-1.

Ķēniņš šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Viņš šajā duelī tika arī pie disciplinārsoda un 14 soda minūtēm.

Tikmēr Punnenovs ilgstoši ārstē savainojumu, kamēr Melnalksnim šosezon nav izdevies nostiprināties NLA komandas sastāvā. Lozannas hokejisti regulārajā čempionātā finišēja trešajā vietā, kas viņiem dod tiesības nākamsezon spēlēt Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgā.

Tāpat ar zaudējumu play-off iesāka Merzļikina pārstāvētā Lugano, kas viesos ar 2:3 (1:2, 0:0, 1:1) atzina Zug pārākumu. 2018.gada Latvijas labākais hokejists Merzļikins šajā mačā atvairīja 28 no 31 pretinieku mestās ripas. Lugano regulārajā čempionātā bija septītā un ceturtdaļfinālā krusto nūjas ar otro vietu ieņēmušo Zug.

Tāpat zaudējumu sestdien cieta Latvijas speciālistu Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva vadītā Davos, kas cīnās par vietas saglabāšanu NLA. Davosas vienība mājās ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās Rapersvīles Jona Lakers.

Davos atpalicēju grupā ar 51 punktu 51 spēlē ieņem trešo vietu un jau tagad skaidrs, ka tai būs jāaizvada pārspēles par vietu NLA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi