Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

KHL Rīgas Dinamo piešķir pirmo tehnisko zaudējumu šajā sezonā

Rīgas Dinamo komandai par nespēju aizvadīt sestdien plānoto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli ar Maskavas Dinamo piešķirts tehniskais zaudējums, ziņo KHL.

Jau ziņots, ka sestdien rīdziniekiem savā laukumā bija jāuzņem Maskavas "Dinamo", taču Latvijas klubā konstatēta masveida saslimšana ar koronavīrusu. KHL ziņoja, ka Rīgas komanda atteikusies spēli aizvadīt ar rezerves sastāvu, kas šajā gadījumā nozīmētu spēlēšanu ar Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības "Rīga" hokejistiem.

Rīgas "Dinamo" iepriekš izplatīja paziņojumu, kurā norādīja, ka uzņemas visas šāda lēmuma sekas saskaņā ar KHL nolikumu, tāpēc lūdza līgu informēt Maskavas klubu par to, ka viesiem nav jādodas uz Rīgu.

"Dinamieši" jau iepriekš pauda prognozes, ka KHL Rīgas klubam piešķirs tehnisko zaudējumu, bet sestdien tas īstenojies praksē. KHL savā mājaslapā publicēja paziņojumu, kas vēsta, ka Rīgas komandai piešķirts tehniskais zaudējums, kā rezultātā Maskavas komanda uzvarējusi bez cīņas.

Līdz ar šādu lēmumu "Dinamo" šosezon sešās spēlēs tikusi pie trim punktiem un Rietumu konferencē ieņem pēdējo, 11.vietu.

Jau ziņots, ka "Dinamo" komandai līdz 5.oktobrim ir noteikta karantīna, bet šajā laikā jāaizvada piecas KHL spēles - trīs mājās un divas viesos.

Rīgas "Dinamo" padomes valdes priekšsēdētājs Juris Savickis trešdien sarunā ar aģentūru LETA konkretizēja, ka viņa rīcībā esošā informācija liecina, ka saslimušo vidū klubā ir deviņi spēlētāji un divi personāla darbinieki, nevis, kā izskanējis iepriekš, desmit hokejisti un kopumā 12 saslimušie.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi