Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

KHL Zvaigžņu mačā uzvar Fjodorova komanda, kopā gūti 26 vārti

Sestdien Arēnā Rīga KHL Zvaigžņu spēlē ar rezultātu 15:11 uzvarētāju laurus plūca Sergeja Fjodorova no Austrumu konferences hokejistiem sastādītā komanda, kas apspēlēja Rietumus un Sanda Ozoliņa vienību.

VIDEO: KHL Zvaigžņu spēle Arēnā Rīga

Līdz pirmajie gūtajiem vārtiem līdzjutēji gaidīja vairāk kā deviņas minūtes, līdz Mārtiņš Karsums rezultātu atklāja. Nieka 21 sekundi vēlāk uz tablo pēc Aleksandra Rjazanceva metiena iedegās 1:1. Pie darba ķērās komandas kapteinis Ozoliņš, kurš ar divām lieliskām piespēlēm palīdzēja Vadima Šipačovam un Sergejam Širokovam panākt 3:1. Aleksandrs Radulovs (soda metiens) un Aleksejs Kaļužnijs gan atkal atjaunoja līdzsvaru, tomēr pēdējo vārdu 1.periodā teica Ozoliņa komandas vīri, kad 25 sekundes pirms sirēnas otros vārtus guva Širokovs – 4:3.

Otrā perioda sākumā Mihails Aņisins Ozoliņa komandai guva vēl vienus vārtus, bet uz tiem ar precīzu metienu atbildēja Fjodorova vienības pārstāvis no Omskas Avangard Romans Červenka. Aņisins drīz vien guva savus otros vārtus spēlē un bija jau pienākusi spēles vidusdaļa – Konstantīnu Baruļinu nomainīja Kriss Holts,bet Maikls Gārnets mainīja Mihailu Birjukovu. Perioda turpinājumā hettriku sev noformēja Mihails Aņisins, turklāt vienas trešdaļas ietvaros! Neklusēja arī Fjodorova komandas uzbrukuma zvaigznes un līdz perioda beigām rezultāts bija kļuvis 8:8.

Par īstu šovu skatītājiem izvērtās noslēdzošā perioda sākums Fjodorova komandas izpildījumā. Vispirms Červenka pirmo reizi mačā komandu izvirzīja vadībā, bet tad spēles 45.minūtē 32 sekunžu laikā Krisa Holta vārtos ielidoja trīs ripas (visos vārtu guvumos piedalījās Brendons Bočenskis) un jau 8:12. Koļcovs un Širokovs (arī hettriks!) pievilka līdz divu ripu atstatumam (10:12), bet Fjodorova komanda jau sajuta tuvojošos uzvaru un ar Tarasenko un Petružaleka pūlēm atjaunoja četru ripu pārsvaru. Aptuveni pusotru minūti līdz spēles beigām vārtus guva Sandis Ozoliņš, realizējot par skaitliskā sastāva pārkāpumu piešķirto soda metienu. Punktu kā allaž rezultatīvajai Zvaigžņu spēlei pielika Jevgēņijs Medvedevs četras sekundes pirms finālsirēnas  - ar 15:11 Rīgā uzvar Sergeja Fjodorova komanda. Abās vienībās par labākajiem spēlētājiem atzina kapteiņus - Sandi Ozoliņu un Sergeju Fjodorovu.

Tādējādi jau otro gadu pēc kārtas KHL Zvaigžņu spēlē uzvar no Austrumu konferences hokejistiem sastādītā komanda. Līgas prezidents Aleksandrs Medvedevs jau paziņojis, ka 2013.gada KHL Zvaigžņu spēlē notiks „Traktor” arēnā Čeļabinskā.

x x x

KHL Zvaigžņu spēle. Arēna Rīga, 21.janvāris

Ozoliņa komanda – Fjodorova komanda 11:15 (4:3)(4:5)(3:7)

Vārtu guvēji Ozoliņa komandā: Širokovs -3, Aņisins-3, Šipačovs, Karsums, Ozoliņš, Irgls, Koļcovs 

Vārtu guvēji Fjodorova komandā: Bočenskis-3, Kaļužnijs-2,Rjazancevs-2, Červenka-2,Radulovs,Kuzņecovs, Ņikuļins, Petružaleks, Tarasenko, Medvedevs

Metieni: 43-53

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi