Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kovaļčuks gulsies zem skalpeļa un nepalīdzēs Znaroka vadītajai Krievijas izlasei

Latvijas speciālista Oļega Znaroka trenētajai Krievijas hokeja valstsvienībai gaidāmajā pasaules čempionātā nepalīdzēs pazīstamais uzbrucējs Iļja Kovaļčuks, kuram tiks veikta operācija.

"Ārsti uzstāj uz operāciju celim saistībā ar savainojumu, ko guvu vēl sezonas gaitā," Kovaļčuks pavēstījis pēc tikšanās ar Znaroku. "Visticamāk, operācija notiks jau piektdien Minhenē, bet pēc tās mani gaida rehabilitācijas periods."

"Tomēr esmu pārliecināts, ka jaunajam valstsvienības treneru štābam nākamajā olimpiskajā ciklā būs pa spēkam visnopietnākie uzdevumi," Kovaļčuks novēlēja veiksmi izlasei.

Kovaļčuks nupat aizvadītajā sezonā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Sanktpēterburgas SKA sastāvā regulārajā čempionātā un Gagarina kausā kopā piedalījās 55 spēlēs, kurās guva 19 vārtus un izpildīja 26 rezultatīvas piespēles.

Pats Znaroks izteicies, ka Kovaļčukam un citam pazīstamam uzbrucējam Aleksandram Radulovam, kurš pagaidām nevar spēlēt smadzeņu satricinājuma dēļ, durvis uz izlasi būs atvērtas vienmēr.

Pagaidām Krievijas izlasē iekļauti 36 hokejisti, kas visi spēlē KHL. Kā atzinis Znaroks, visiem šiem spēlētājiem ir cerības iekļūt valstsvienībā dalībai pasaules čempionātā.

Kā zināms, divas pārbaudes spēles pirms pasaules meistarsacīkstēm Krievija aizvadīs arī Rīgā, kad 18. un 19.aprīlī tiksies ar Latviju.

LETA jau vēstīja, ka ar Znaroku panākta vienošanās uz četru gadu olimpisko ciklu, bet viņa pirmais palīgs arī darbā ar izlasi nemainīgi būs Harijs Vītoliņš. Pašlaik Znaroks neturpinās vadīt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas Dinamo, kurā spēlē latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums. Komandu vadīs Vītoliņš, bet Znaroks paliks vienības tuvumā un būs tās konsultants.

Maijā Minskā gaidāmajā pasaules čempionātā Krievijas izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Latvijas valstsvienību, ar kuru Znaroks un Vītoliņš strādāja no 2006. līdz 2011.gadam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi