Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Krievu hokejisti ceturtdaļfināla mača izskaņā noliec sīksto Dāniju

Pekinas olimpisko spēļu vīriešu hokeja turnīra pusfinālā trešdien iekļuva Krievijas Olimpiskās komitejas (ROC) vienība, kas ceturtdaļfināla mačā ar 3:1 (1:1, 1:0, 1:0 ) pārspēja Dānijas izlasi.

Spēles 12.minūtē ROC komandu vadībā ar 1:0 izvirzīja Vadims Šipačovs, bet otrā perioda trešajā minūtē, Franss Nīlsens, dāņiem spēlējot vairākumā, panāca 1:1.

Otros vārtus ROC komandas labā mača 35.minūtē guva aizsargs Ņikita Ņesterovs.

Dānijas izlase trešajā periodā turpināja daudz uzbrukt, bet otro reizi pārspēt Ivanu Fedotovu ROC vārtos neizdevās, kamēr pretinieki skaitliskajā vairākumā spēles 56.minūtē panāca 3:1 - precīzs metiens padevās aizsargam Vjačeslavam Voinovam.

ROC hokejisti pa Sebastjana Dāma sargātajiem vārtiem izdarīja 40 metienus, kamēr Dānijas izlase atbildēja ar 18 metieniem.

Abas komandas savā starpā tikās B apakšgrupas spēlē, kur grūtā mačā ar 2:0 uzvarēja ROC, turklāt otros vārtus guva, kad dāņi spēlēja bez vārtsarga. Vēl ROC ar 1:0 uzvarēja Šveici un ar 5:6 papildlaikā piekāpās čehiem, kamēr Dānija ar 2 :1 pārspēja Čehiju un ar 5:3 uzvarēja Šveici. Cīņā par vietu ceturtdaļfinālā dāņi grūtā mačā ar 3:2 uzvarēja Latvijas valstsvienību.

Jau ziņots, ka citā ceturtdaļfināla spēlē Slovākijas izlase ar 3:2 (1:1, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica ASV valstsvienību.

Vēl ceturtdaļfinālā Šveices izlase šodien mērosies spēkiem ar Somiju, savukārt Kanādas hokejisti tiksies ar Zviedrijas valstsvienību.

2018.gada olimpiskajās spēlēs vīriešu hokeja turnīrā triumfēja ROC komanda, sudrabs tika Vācijai, bet bronzas godalgas izcīnīja kanādieši.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi