Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Krišjānis Rēdlihs atzīts par KHL nedēļas labāko aizsargu

Latvijas hokeja kluba Rīgas Dinamo aizsargs Krišjānis Rēdlihs atzīts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labāko aizsargu. Rēdlihs trīs Dinamo aizvadītos mačos, no kuriem divi bija viesos, iemeta vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Mačā pret Jekaterinburgas Avtomobilist (3:2) Rēdlihs papildlaikā guva rīdzinieku uzvaras vārtus, bet svētdien cīņā ar Magņitogorskas Metallurg (2:3) viņš asistēja abos vārtu guvumos.

Nevienā no trim mačiem aizsargs netika pie negatīva lietderības rādītāja, kopā šajās spēlēs nopelnot koeficientu +1. Tāpat viņš veica četrus spēka paņēmienus un bloķēja četrus metienus.

Rīdzinieki trīs spēlēs izcīnīja vienu uzvaru.

Šosezon šī ir pirmā reize, kad kāds no Rīgas Dinamo hokejistiem atzīts par nedēļas labāko spēlētāju.

Tikmēr par nedēļas labāko vārtsargu atzīts Emiļs Garipovs no Kazaņas Ak Bars, kura pārstāvētais klubs trīs spēlēs izcīnīja divas uzvaras, un abās uzvarētajās spēlēs Garipovs savus vārtus nosargāja neieņemtus. Viņš atvairīja 96% metienu, vidēji mačā ielaižot 0,97 ripas. Šobrīd Garipovam ir 125 minūšu un 42 sekunžu gara "sausā" sērija.

Savukārt par labāko uzbrucēju kļuvis Zeks Boičuks no Bratislavas Slovan komandas, kurš divās spēlēs guva četrus vārtus un reizi asistēja partnerim. Viņš pa divām reizēm pārspēja Habarovskas Amur un Maskavas apgabala Vitjaz komandu vārtsargus.

Visbeidzot par nedēļas labāko jauno spēlētāju nosaukts Maksims Minejevs no Omskas Avangard, kurš guva vienus vārtus trīs spēlēs, kurās 20 gadus vecais aizsargs vidēji laukumā bija 15 minūtes un 30 sekundes.

Jau vēstīts, ka Rīgas Dinamo aizvada neveiksmīgu sezonu, jo ar 24 punktiem 35 spēlēs joprojām ieņem pēdējo vietu starp 13 Rietumu konferences komandām, no priekšpēdējā vietā esošās Bratislavas Slovan atpalikdama 11 punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi