Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Krosbijam 1+2 atgriešanās spēlē, Penguins beidzot uzvar

Sidnijs Krosbijs trešdien pēc trīs maču izlaišanas atgriezās ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kas palīdzēja viņa pārstāvētajai Pitsburgas Penguins komandai Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 5:1 (3:0, 2:0, 0:1) pārspēt Dalasas Stars.

Krosbijs nebija spēlējis iepriekšējās trīs spēles, jo bija iedzīvojies ķermeņa augšdaļas savainojumā. Šo maču laikā Penguins piedzīvoja tikai zaudējumus, bet trešdien pret Stars pārtrauca četru neveiksmju sēriju.

Uzvara arī ļāvusi Penguins vienībai atstāt pēdējo vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

"Ir patīkami beidzot atgriezties laukumā. Mums šobrīd ir nepieciešami punkti un uzvaras. Tāpēc šodien spēlējām tik labi," pēc spēles teica Krosbijs.

Tikmēr neveiksmīgi pie Sentluisas Blues stūres debitējis Kreigs Berubē, kura vadītā komanda trešdien viesos ar 1:4 (1:1, 0:1, 0:2) piekāpās NHL līderei Nešvilas Predators.

Pirms pāris dienām no Blues galvenā trenera amata tika atlaists Maiks Jeo, kura vietā tika iecelts Berubē.

Savukārt par uzvarām bagātāko somu vārtsargu NHL čempionātā trešdien kļuva Peka Rinne no Predators. Panākums pār Blues viņam bija jau 320.karjerā, kas par vienas uzvaras tiesu ļāva apsteigt karjeru noslēgušo tautieti Miku Kiprusofu.

Predators komandai šī bija trešā uzvara pēc kārtas.

Trešo panākumu pēc kārtas trešdien izcīnīja arī Kalgari Flames, kas savu skatītāju priekšā ar rezultātu 6:3 (5:1, 0:1, 1:1) pārspēja Vinipegas Jets.

Teicamu sniegumu Flames vārtos demonstrēja Deivids Ritičs, kurš atvairīja 37 metienus un kurš ar Kalgari komandu uzvarējis jau pēdējos sešus mačus.

Tikmēr četru uzvaru sērija pārtrūkusi Toronto Maple Leafs vienībai, kas izbraukumā ar 2:5 (1:2, 0:0, 1:3) atzina Karolīnas Hurricanes pārākumu.

Zīmīgi, ka Hurricanes pirmajā periodā pamanījās izpildīt 29 metienus, kas ir kluba rekords, kamēr otrajā trešdaļā pretinieku vārtsarga modrību traucēja vien divas reizes.

Visbeidzot Ņujorkas pilsētas komandu derbijā Rangers savā laukumā ar 5:0 (3:0, 1:0, 1:0) pārspēja Islanders.

Savu pirmo "sauso" spēli NHL aizvadīja bulgāru vārtsargs Aleksandrs Georgijevs, kurš tika galā ar visiem 29 pretinieku metieniem.

Zīmīgi, ka Rangers trešdien pret Islanders izcīnīja pirmo uzvaru kopš 2016.gada oktobra.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka trešdien latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres savā laukumā ar 5:2 (4:0, 0:2, 1:0) pieveica Filadelfijas Flyers, gūstot jau septīto panākumu pēc kārtas.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 31 punktu 22 spēlē ir Tampabejas Lightning, kas trešdien savu skatītāju priekšā ar 7:3 (2:1, 2:1, 3:1) uzveica Floridas Panthers, bet no tās par punktu atpaliek Toronto Maple Leafs un Bufalo Sabres.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 33 punktiem 22 mačos ir Nešvilas Predators, par pieciem punktiem apsteidzot Minesotas Wild.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi