Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Kulda gūst pirmos vārtus Salavat Julajev komandas rindās

Savus pirmos vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas "Salavat Julajev" rindās sestdien guva Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, kas gan neglāba viņa komandu no zaudējuma viesos pret Jekaterinburgas "Avtomobilist" ar rezultātu 4:7 (3:1, 0:3, 1:3).

Kulda bija precīzs pirmās trešdaļas 18.minūtē, kad pēc viņa plaukstas metiena ripa skāra cita hokejista nūju un iespurdza pretinieku vārtu tuvajā augšējā stūrī.

Aizsargs darbojās savas komandas pirmajā maiņā, uz ledus pavadot 20 minūtes un 52 sekundes, kas bija ceturtais lielākais spēles laiks vienībā. Viņa kontā četri metieni pa vārtiem, kā arī divas soda minūtes par uzbrukumu spēlētājam bez ripas.

Šīs sezonas deviņos mačos Kulda guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

Šajā mačā pārtrūkusi Ufas kluba piecu uzvaru sērija, turklāt komanda pirmo reizi šosezon vienā spēlē ielaidusi vairāk par četriem vārtiem.

Citā spēlē sestdien pie uzvaras pēcspēles metienu sērijā tika uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā pagājušās sezonas līgas fināliste Čeļabinskas "Traktor", kas viesos ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 1:0) pārspēja Omskas "Avangard" hokejistus.

Dārziņš, kurš iepriekš bija iekļauts vienības savainoto spēlētāju sarakstā, izlaida trešo maču pēc kārtas, bet "Traktor" svinēja trešo panākumu pēc kārtas.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Salavat Julajev" ar 39 punktiem 20 spēlēs ieņem trešo vietu, bet "Traktor" ar 25 punktiem 19 mačos ir devītie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noslēdzies tradicionālais Stipro Skrējiens

Veiksmīgi noslēdzoties Latvijā lielākajam tautas izturības un piedzīvojumu pasākumam Optibet Stipro Skrējiens, kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal notika Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā Zelt...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi