Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Kulda par pievienošanos Severstaļ: Izskatīju tikai KHL variantus

Latvijas aizsargs Artūrs Kulda starpsezonā izskatījis tika Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu piedāvājumus, tāpēc tagad viņš spēlē Čerepovecas Severstaļ vienībā, aģentūrai LETA atklāja spēlētājs.

Jau ziņots, ka otrdien Latvijas komanda Rīgas Dinamo savā laukumā ar 3:0 uzvarēja Kuldas pārstāvēto Severstaļ. Aizsargs gan šajā mačā iedzīvojās nelielā savainojumā, jo pēc cīņas viņam bija apsaitēta labās kājas pēda, kamēr pats sportists manāmi piekliboja.

"Vairākumā Metjū Majone meta un neveiksmīgi ripa trāpīja pa manu kāju," sacīja Kulda. ""Protams, ka esam sarūgtināti par rezultātu mačā pret Rīgas Dinamo, bet mums bija momenti, kurus vajadzēja realizēt. Ja tas būtu izdevies, rezultāts būtu citādāks. Tas jāņem vērā uz nākamajām spēlēm. Arī pats varēju nospēlēt labāk gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Vienmēr ir pie kā piestrādāt."

Kulda šosezon Severstaļ sastāvā 24 spēlēs guvis divus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, tikdams pie lietderības koeficienta -6.

"Komandā esmu iejuties labi. Daudzus puišus jau zināju pirms tam, jo bijām kopā spēlējuši. Kā ierados, tā uzreiz jutos komfortabli," neslēpa Kulda.

Iepriekšējo KHL sezonu Kulda pavadīja Pekinas Kunluņ Red Star, bet pavasarī uz īsu laiku vēl pievienojās Čehijas klubam Prāgas Sparta.

"Vasarā Severstaļ izteica piedāvājumu, izskatīju un piekritu - viss bija pavisam vienkārši. Šis variants bija pats labākais, tāpēc to arī izvēlējos. Izskatīju tikai KHL komandu piedāvājumus," atklāja Kulda.

Severstaļ ar 17 punktiem 24 spēlēs Rietumu konferencē gan ieņem tikai 11.vietu 12 komandu konkurencē, bet no izslēgšanas turnīra zonas to šķir vien divi punkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi