Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kulda realizē izšķirošo pēcspēles metienu, Ozoliņš rezultatīvi asistē

Izšķirošo pēcspēles metienu pirmajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pēc decembra izlašu pauzes trešdien realizēja Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, bet viņa pārstāvētā Novosibirskas Sibirj komanda savā laukumā ar 4:3 (0:1, 0:1, 3:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto līgas čempionvienību Maskavas Dinamo.

Kulda maču aizvadīja savas komandas otrajā aizsargu pārī, nospēlēdams 24 minūtes un 44 sekundes, kas bija otrs lielākais spēles laiks komandā. Latvijas aizsargs spēles pamatlaikā ar rezultativitāti neizcēlās, taču realizēja izšķirošo pēcspēles metienu. Vēl Kulda spēles protokolā atzīmējās ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem.

Līdz ar šo vārtu guvumu Kulda tagad aizvadītajās 33 spēlēs izcēlies ar astoņiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Vēl trešās trešdaļas 19.minūtē rezultāts uz tablo rādīja 1:3, taču tad mājinieki guva divus vārtus 41 sekundes laikā un spēja panākt pagarinājumu. Tajā komandas uzvarētāju noskaidrot nespēja, tāpēc sekoja pēcspēles metienu sērija, kurā visus maskaviešu metienus atvairīja Novosibirskas vienības vārtsargs Džefs Glāss, bet Kulda bija vienīgais, kurš bija precīzs abu komandu rindās.

Uzvarētājiem šajā mačā ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās somu hokejists Jori Lehtera.

Tikmēr Dinamo lielisku sniegumu atkal demonstrēja pirmā maiņa ar Aleksandru Ovečkinu, Niklasu Bekstrēmu un Leonīdu Komarovu ierindā. Ovečkins un Bekstrēms guva attiecīgi savas komandas pirmos un trešos vārtus, bet Komarovs rezultatīvi asistēja zviedru centra uzbrucējam trešo vārtu guvumā.

Miķelis Rēdlihs Jaroslavļas Lokomotiv 2.maiņā nospēlēja 12:45 minūtes, palīdzot komandai ar 2:1 savā laukumā uzveikt spēcīgo Čeļabinskas Traktor. Latvietis spēles protokolā atzīmējās vien ar divām soda minūtēm. Uzvarētājiem ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Artjoms Aņisimovs.

Citā mačā Sandis Ozoliņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli, tomēr Mitišču Atlant komanda ar 3:5 savā laukumā atzina Magņitogorskas Metallurg pārākumu. Ozoliņš 22.minūtē rezultatīvi asistēja Mihailam Gluhovam, kurš tobrīd panāca 2:1 Atlant labā. Spēles likteni izšķīra divi Metallurg gūtie vārti 30 sekunžu laikā, kad mača 51.minūtē no 3:2 Atlant labā rezultāts kļuva 3:4. Pēdējo ripu jau tukšos Atlant vārtos Jevgēņijs Malkins raidīja trīs sekundes pirms mača beigām. Ozoliņš uz ledus pirmajā aizsargu pārī pavadīja 18:24 minūtes, izceļoties ar diviem metieniem.

Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs Omskas Avangard trešajā aizsargu pārī laukumā pavadīja 15:39 minūtes, palīdzot komandai ar 3:0 viesos uzveikt Maskavas Spartak. Ar 71 punktu 35 mačos Avangard saglabā Austrumu konferences līderpozīciju.

Uzvaru trešdien izcīnīja Oskara Bārtuļa paŗstāvētā Doņeckas Donbass komanda, kas ar 4:2 uzveica Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas Jugra. Bārtulis trešajā aizsargu pārī nospēlēja 19:23 minūtes, veicot vienu metienu pa vārtiem un nopelnot divas soda minūtes. Savukārt Masaļskis šo spēli vēroja no rezervistu soliņa.

Rietumu konferences kopvērtējumā Dinamo ar 74 punktiem 34 spēlēs saglabāja pirmo vietu, līderu godu baudot arī visas līgas kopējā ieskaitē, Lokomotiv ar 67 punktiem atrodas otrajā pozīcijā, Donbass ar 49 punktiem 35 cīņās ir sestie, bet Atlant ar 37 punktiem 34 spēlēs ieņem 12.vietu.

Savukārt Austrumu konferences kopvērtējumā Avangard ar 71 punktu 35 mačos ir pirmie, Sibirj ar 34 spēlēs iegūtiem 53 punktiem ir sestajā vietā, bet Jugra ar 42 punktiem atrodas desmitajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi