Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kuldas rezultatīvā piespēle palīdz Sibirj uzveikt KHL līderus Maskavas Dinamo

Latvijas hokeja izlases aizsargs Artūrs Kulda otrdien ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Novosibirskas Sibirj komandai ar 3:2 papildlaikā uzveikt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līdervienību Maskavas Dinamo. Tādējādi pārtrūka Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās KHL čempionvienības astoņu uzvaru sērija.

Mihails Aņisins jau spēles 5.minūtē vadībā izvirzīja maskaviešus un minimālais pārsvars uz tablo turējās līdz pat spēles pamatlaika noslēdzošajām minūtēm. Trešā perioda izskaņā divu minūšu laikā Sibirj iemeta divas ripas – vispirms Antons Mališevs rezultātu izlīdzināja, bet tad Jori Lehtera pēc Kuldas un Aleksandra Ņikuļina piespēlēm izvirzījas vadībā viesus. Dinamo gan paspēja atspēlēties, jo divas minūtes pirms pamatlaika beigām Dmitrijs Pestunovs panāca 2:2. Papildlaika 3.minūtē Kulda partneris aizsardzībā Ņikita Zaicevs guva uzvaras vārtus – 3:2.

Kulda uz ledus pavadīja 26:01 minūti (otrs lielākais spēles laiks komandā), bet neizpildīja nevienu precīzu metienu pa pretinieku vārtiem. Aizsargs sezonas 17 spēlēs izcēlies ar deviņiem (6+3) rezultivitātes punktiem.

Dienas otrajā mačā Sanktpēterburgas SKA ar 7:3 savā laukumā sagrāva Habarovskas Amur. Divus vārtus uzvarētājiem guva Petrs Pruha, bet Amur labā divas ripas Jakubam Petružalekam. SKA pa pretinieku vārtiem izdarīja 48 metienus. SKA tā bija astotā uzvara pēdējos deviņos mačos un piektā pēc kārtas.

Rietumu konferences un visas līgas galvgalī arvien atrodas Dinamo (36 punkti 17 spēlēs), bet SKA ar 34 punktiem 15 mačos ir trešie šajā pašā konferencē. Tikmēr Kuldas pārstāvētie Sibirj ar 31 punktu 17 spēlēs ieņem 2.vietu Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi