Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Laikraksts: Vītoliņš neasistēs Znarokam Krievijas izlasē pasaules čempionātā Dānijā

Latvijas hokeja speciālists Harijs Vītoliņš nebūs Oļega Znaroka palīgs Krievijas izlasē maijā gaidāmajā pasaules čempionātā Dānijā, otrdien ziņo laikraksts Sport Express. Tiek ziņots, ka Vītoliņam līgums par Krievijas izlases trenēšanu beidzas 30. aprīlī un tas netiks pagarināts, kamēr Znarokam vienošanās noslēdzas maijā. Tiesa, krievu mediji pieļauj iespēju, ka arī Znaroks nevadīs izlasi pasaules meistarsacīkstēs, bet viņa vietā tiks apstiprināts līdzšinējais palīgs Iļja Vorobjovs.

Otrdien tika ziņots, ka Znaroks atstās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) flagmaņa Sanktpēterburgas SKA galvenā trenera amatu, kamēr viņa vietu ieņems tieši Vorobjovs.

Pagājušās sezonas KHL čempione SKA svētdien noslēdza sezonu, jo Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālā ar 2-4 piekāpās Maskavas CSKA vienībai, bet 55 gadus vecā Znaroka līgums noslēdzas līdz ar šīs sezonas beigām.

Lai arī krievu medijos SKA direktoru padomes loceklis Aleksandrs Medvedevs izteicās, ka labprāt redzētu Znaroku turpinām savu darbu, pēc Championat.com rīcībā esošās informācijas speciālists savu amatu atstās.

Tikmēr klubs otrdien paziņoja, ka treneru korpusam līdz 30. aprīlim ir spēkā esoši līgumi, bet sezonas vērtējumu sniegs SKA direktoru padome.

Pašlaik 43 gadus vecais Vorobjovs novembrī tika atlaists no Magņitogorskas Metallurg galvenā trenera amata. Viņam bijušas pārrunas arī ar Omskas Avangard klubu.

Vorobjovs divas reizes kopā ar Magņitogorskas klubu uzvarējis Gagarina kausa izcīņā, vienā gadījumā to paveicot kā galvenais treneris.

Tikmēr 55 gadus vecais Znaroks kopā ar Vītoliņu par SKA treneriem tika apstiprināti pirms nepilniem diviem gadiem, un jau pirmajā sezonā vienība izcīnīja Gagarina kausu.

Savukārt 2012. un 2013. gadā Znaroks ar Vītoliņu līdz Gagarina kausam aizveda Maskavas Dinamo klubu.

Znaroks 2014. gadā tika apstiprināts par Krievijas izlases galveno treneri, noslēdzot četru gadu līgumu, un uzreiz vienību togad aizveda līdz pasaules čempionu titulam, bet iepriekšējos trijos čempionātos šī komanda ieguva sudrabu un divas bronzas. Savukārt šogad šī speciālista vadībā olimpisko atlētu no Krievijas komanda uzvarēja Phjončhanas Olimpiādē. Tiesa, turnīrā nepiedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji.

Top komentāri

Randy, BR-Deutschland & Latvija, ……
R
Tieshaam nesaprotu, kaapeec kaadu Latvijas pilsoni vajadzeetu intereseet kaut kaadu vanjku asisteeshana- jeb ne-asisteeshana vanjkuj 'obo-srannaja sbornaja'!!! Kaapec shaadas 'pseido-zinjnas' ir cieniijamaas Dienas pirmajaa lappusee????
Tikai idioti var
T
sportistus lamāt par teroristiem. Tādi komentētāji, manuprāt, paši ir interneta teroristi...
novelesim
n
Vitolinjam beidzto nakt pie prata un neatbalstit krievu teroristus,jo savadak bus jaseed cietumaaa..GARUS GADUS...?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi