Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Latviešu pārstāvētajiem klubiem zaudējumi NHL mačos

Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs otrdien piedzīvoja visi latviešu pārstāvētie klubi.

Vārtsarga Elvja Merzļikina komanda Kolumbusas "Blue Jackets" viesos ar 4:5 (3:0, 1:1, 0:3, 0:1) papildlaikā viesos piekāpās Pitsburgas "Penguins", uzbrucēja Zemgus Girgeosona vienība Bufalo "Sabres" ar 2:3 (0:0, 1:1, 1:2) izbraukumā zaudēja Ņujorkas "Islanders", bet Teodora Bļugera Vegasas "Golden Knights" pretinieku laukumā ar 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) atzina Floridas "Panthers" pārākumu.

Merzļikins savas komandas vārtus sargāja pirmajā periodā un tika galā ar visiem septiņiem mājinieku metieniem, taču turpinājumā slimības dēļ tika nomainīts. Otrajā periodā pie rezultāta 3:0 viņa vietā vārtos stājās Maiks Hačinsons, kurš atvairīja 35 no 40 metieniem, bet komanda izlaida pārsvaru 4:0, piedzīvojot neveiksmi papildlaikā.

"Blue Jackets" labā vārtus guva Emīls Bemstrēms, Leins Pedersons, Patriks Laine un Līams Foudijs, bet mājinieku rindās divreiz precīzs bija Džeiks Zakers, bet pa reizei Džeiks Gencels, Dantons Heinens un kapteinis Sidnijs Krosbijs, kura kontā uzvaras vārti papildlaika trešajā minūtē.

Tikmēr Girgensons mačā ar "Islanders" laukumā pavadīja desmit minūtes un 36 sekundes, no kurām 48 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucēja kontā viens nesekmīgs metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

"Sabres" sastāvā vārtus guva Dilans Kozenss un Kails Okposo, bet mājinieku rindās ar trāpīgiem metieniem atzīmējās Keisijs Sizikass, Džošs Beilijs un Hadsons Fašings.

Savukārt Bļugers spēlē pret "Panthers" laukumā bija 11 minūtes un 17 sekundes, mazākumā nospēlējot 40 sekundes. Bijušais "Penguins" uzbrucējs metienus vārtu rāmī neizpildīja, pielietoja vienu spēka paņēmienu, reizi pazaudēja ripu, bloķēja vienu metienu, uzvarēja trijos no septiņiem iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Golden Knights" labā vienīgos vārtus guva Šejs Teodors, bet mājinieku rindās precīzi bija Raiens Lombergs un Aleksandrs Barkovs.

Neskatoties uz zaudējumu, "Golden Knights" ar 82 punktiem 64 spēlēs saglabā pirmo pozīciju Rietumu konferencē, "Sabres" ar 68 punktiem 63 mačos ir desmitie Austrumos, bet "Blue Jackets" ar 47 punktiem ir pēdējie gan Austrumu konferencē, gan visā līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi