Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Latviešu vārtsargs Kalniņš nepaliks Jokerit komandā

Latvijas vārtsargs Jānis Kalniņš nepaliks Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Helsinku Jokerit, piektdien savā Twitter kontā paziņoja klubs.

"Kalniņš pēc trim sezonām atstāj Jokerit kā piektais visvairāk spēlējušais vārtsargs kluba vēsturē," klubs raksta Twitter kontā piektdien, pateicoties par kopā pavadīto laiku un novēlot panākumus nākotnē.

"Jokeru" rindās Kalniņš KHL pamatturnīra spēlēs vārtos stājies 116 reizes, svinot 72 uzvaras, kā arī desmit reizes atstājot savus vārtus neieņemtus. 11 Gagarina kausa spēlēs Kalniņam ir piecas uzvaras un viena "sausā" spēle.

Šosezon "Jokerit" Gagarina kausa izcīņā Rietumu grupas ceturtdaļfinālā sērijā līdz četrām uzvarām ar 0-4 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv".

29 gadus vecajam Kalniņam līgums ar "Jokerit" ir spēkā līdz 30.aprīlim.

Šosezon Kalniņš KHL pamatturnīrā 32 spēlēs kaldināja 17 uzvaras, atvairot 91,3% metienu un ielaižot vidēji 2,51 vārtus spēlē, kā arī trīsreiz atstājot savus vārtus neieņemtus.

Gagarina kausa izcīņā gan visus četrus mačus aizvadīja Lindbeks, kurš vidēji spēlē ielaida 3,06 vārtus un atvairīja 90,6% metienu.

Pēc spēlēšanas "Liepājas Metalurgā" Kalniņš trīs sezonas aizvadīja Ungārijas klubu rindās MOL līgā, kurā sacenšas Ungārijas un Rumānijas komandas, bet no 2016. līdz 2018.gadam iemēģināja KHL laukumus Rīgas "Dinamo" sastāvā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu grupās. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīja pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļuva Gagarina kausa izcīņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi