Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Roberts Bukarts bija vienīgā Latvijas izlases vārtu guvuma autors

Latvijas hokeja izlase arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Slovākijai

Latvijas vīriešu hokeja izlase, turpinot gatavoties pasaules čempionātam, sestdien izbraukumā cieta zaudējumu arī otrajā Euro Ice Hockey Challenge mačā pret Slovākiju. Līdzīgi kā dienu iepriekš Boba Hārtlija trenētā komanda arī sestdien pretiniekiem piekāpās ar rezultātu 1:4 (0:1, 1:1, 0:2). Mūsu izlases labā vienīgos vārtus guva Roberts Bukarts. Latvijas izlasei šis bija sestais zaudējums sešos pirms pasaules čempionāta aizvadītos pārbaudes mačos.

Atšķirībā no piektdienas cīņas, Latvijas valstsvienības vārtus sargāja Kristers Gudļevskis, kurš komandai no Ziemeļamerikas pievienojās ceturtdien. Savukārt malā palika aizsargs Kristofers Bindulis un uzbrucējs Gunārs Skvorcovs, kuri spēlēja pirmajā mačā, bet laukumā devās Māris Bičevskis un Renārs Krastenbergs.

Cīņas sākums bija līdzīgs, taču devītajā minūtē teicams metiens izdevās 18 gadus vecajam Slovākijas izlases debitantam Martinam Fehervārī, kurš trāpīja vārtu augšējā tālajā stūrī, izmantojot brīdi, kad Gudļevskis ir nosegts.

Latvijas izlase izlīdzinājumu panāca cīņas 25. minūtē, kad skaitlisko vairākumu ar precīzu plaukstas metienu izmantojoa Roberts Bukarts. Arī viņš izmantoja brīdi, kad Rodrigo Ābols ir nosedzis slovāku vārtsarga Denisa Godlas redzamību.

Slovākijai gan tobrīd piederēja neliels pārsvars, bet pagalam neveiksmīgi Latvija nospēlēja otrā perioda pēdējā minūtē, ļaujot mājiniekiem izveidot ātru pretuzbrukumu, kuru no tuvas distances noslēdza Mareks Hovorka.

Trešajā periodā Latvija centās atspēlēties, izveidojot vairākas labas iespējas, tomēr ripa vārtos negāja. Cenšoties izglābties no zaudējuma, Gudļevskis tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, taču Andrejs Kudrna 34 sekundes pirms pamatlaika beigām raidīja ripu tukšos vārtos.

Tas gan nebija pēdējais vārtu guvums šajā spēlē, jo Latvija mača izskaņā ļoti pavirši nospēlēja savā zonā, ļaujot pieredzējušajam Ladislavam Naģam no tuvas distances gūt ceturtos vārtus Slovākijas labā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas hokejisti piektdien Mihalovcē slovākiem zaudēja ar rezultātu 1:4, vienīgos vārtus gūstot Rodrigo Ābolam.

Līdz šim aizvadītajās sešās pārbaudes spēlēs Latvijas valstsvienība piedzīvojusi tikai zaudējumus. Vispirms viesos ar 2:3 un 2:6 tika zaudēts Norvēģijai, bet vēlāk sekoja bezvārtu neveiksmes savā laukumā ar 0:3 un 0:5 pret Somijas izlasi.

Pēc šīs nedēļas pārbaudes mačiem 26.-27. aprīlī Rīgā viesosies Šveices izlase. Savukārt gatavošanās tiks noslēgta pašā maija sākumā ar spēli pret Kanādu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi