Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas hokejisti pārbaudes turnīra pirmajā mačā tiekas ar Slovākiju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien dalību pārbaudes turnīrā Šveices pilsētā Fispā sāks ar maču pret Slovākiju. Duelis sāksies plkst.21.30 pēc Latvijas laika.

Jau ziņots, ka pirmdien no došanās uz Šveici daļējas nacionālās mājsēdes un ierobežojošo noteikumu dēļ atteicās Norvēģija. Līdz ar to turnīrā palika trīs komandas - Latvija, Šveice un Slovākija. Tādējādi tika pieņemts lēmums, ka turnīrs sāksies jau trešdien ar Latvijas un Slovākijas dueli.

Ceturtdien, kad Latvijā būs plkst.19.45, kā plānots, Latvija spēlēs ar Šveici, bet piektdien šajā pašā laikā Patrika Fišera vadītā komanda tiksies ar Slovākiju.

Sākotnēji plānotās pēcpusdienas spēles ceturtdien un piektdien ir atceltas.

Šajā turnīrā Latvijas izlases galvenā trenera Harija Vītoliņa asistentu lomā ir Artis Ābols un Viktors Ignatjevs. Par fizisko sagatavotību rūpējas Ēriks Visockis, bet video trenera pienākumu pilda Pēteris Groms.

Augusta beigās Latvijas hokeja izlase kvalificējās 2022.gada Pekinas olimpisko spēļu turnīram. Novembra beigās pārbaudes turnīrā Dānijā Latvija ar 3:0 uzvarēja Norvēģiju un ar 1:5 piekāpās Dānijai.

Latvijas hokejisti Pekinas olimpisko spēļu C grupas turnīrā spēlēs ar Somiju, Zviedriju un Slovākiju. Nacionālās hokeja līgas (NHL) un NHL spēlētāju asociācijas (NHLPA) vienošanās ar Starptautisko Ledus hokeja federāciju (IIHF) paredz NHL hokejistu dalību Olimpiādē, taču Ķīnā paredzētie ierobežojumi rada bažas par planētas spēcīgāko hokejistu došanos uz Pekinu.

Latvijas izlases sastāvs turnīram Šveicē:

vārtsargi: Ivars Punnenovs (Langnavas "Tigers", Šveice), Ēriks Vītols (Rīgas "Dinamo"), Artjoms Ļeščenko (Hokeja Skola "Rīga");

aizsargi: Ralfs Freibergs, Kristaps Zīle, Kārlis Čukste, Patriks Ozols (visi - Rīgas "Dinamo"), Jānis Jaks ("Soči", Krievija), Uvis Jānis Balinskis (Litvīnovas "Verva", Čehija), Roberts Mamčics (Zlīnas "PSG Berani", Čehija), Nauris Sējējs ("La Chaux-de-Fonds", Šveice);

uzbrucēji: Nikolajs Jeļisejevs, Daniels Bērziņš (abi - Rīgas "Dinamo"), Kaspars Daugaviņš ("Bern", Šveice), Ronalds Ķēniņš ("Lausanne", Šveice), Deniss Smirnovs (Ženēvas "Servette", Šveice), Toms Andersons ("La Chaux-de-Fonds", Šveice), Rodrigo Ābols ("Orebro", Zviedrija), Roberts Bukarts (Vītkovices "Ridera", Čehija), Mārtiņš Dzierkals (Pilzenes "Škoda", Čehija), Andris Džeriņš (Lincas "Black Wings", Austrija), Renārs Krastenbergs ("Villacher SV", Austrija), Rihards Marenis ("Vita Hasten", Zviedrija).

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi