Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvijas U-20 hokeja izlasē septiņi Covid-19 gadījumi

Latvijas U-20 hokeja izlasei septiņi Covid-19 gadījumi liegs piedalīties pārbaudes turnīrā Austrijā, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Atbilstoši LHF Covid-19 protokoliem Latvijas nacionālās izlases un Latvijas U-20 izlases spēlētājiem pirms nākamnedēļ gaidāmajiem turnīriem tika veiktas Covid-19 analīzes, lai pirmdien droši sāktu darbu treniņnometnē.

LHF ziņo, ka Latvijas nacionālās izlases spēlētājiem, treneriem un apkalpojošam personālam analīzes izrādījās negatīvas un Latvijas izlase pirmdien pilnvērtīgi uzsāks gatavošanos "Deutchland Cup" turnīram.

Turpretī septiņiem Latvijas U-20 izlases spēlētājiem testu rezultāti izrādījās pozitīvi, un šie hokejisti patlaban atrodas karantīnā.

LHF norāda, ka ir apzinātas arī kontaktpersonas, kuras patlaban atrodas pašizolācijā. Tāpat par situāciju informēti ir arī attiecīgie klubi un spēlētāju vecāki. Drošības un veselības apsvērumu dēļ, lai pasargātu spēlētājus, Latvijas U-20 izlase nesāks treniņnometni un nedosies uz nākamnedēļ gaidāmo "St.Polten" turnīru Austrijā.

"St.Polten" turnīrā latviešiem nākamnedēļ bija paredzēti mači ar vienaudžiem no Austrijas un Ungārijas.

Latvijas hokeja saime šoruden piedzīvojusi vairākus Covid-19 uzliesmojumus. Covid-19 dēļ divreiz pašizolācijā bija jādodas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo", tāpat pozitīvi gadījumi tika konstatēti Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienībā "Rīga", kā arī "Optibet" Latvijas Hokeja līgas (OHL) klubos Daugavpils "Dinaburga" un "Zemgale"/LLU.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi