Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Liepājas metalurgs atkārtoti uzveic Neman; Tribuncovam 3+1 Gomeļ kluba uzvarā

Latvijas čempionvienība hokejā Liepājas metalurgs Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) spēlē otrdien savā laukumā atkārtoti uzvarēja Grodņas _Ņeman v_ienību, kas ir pagājušās sezonas līgas vicečempione. Aizvadītā cīņa noslēdzās ar rezultātu 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) mājinieku labā.

Vienīgos vārtus otrās trešdaļas sestajā minūtē guva Artūrs Kuzmenkovs. Savukārt liepājnieku vārtsargs Jānis Kalniņš nepārspēts palicis jau divās spēlēs pēc kārtas.

Pirmo savstarpējo spēli komandas aizvadīja svētdien, kad Liepājas metalurgs izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:0.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā liepājnieki savā laukumā divreiz uzņēma Latvijas aizsarga Atvara Tribuncova pārstāvēto Gomeļ vienību, piedzīvojot divus zaudējumus - pēcspēles metienu sērijā ar 1:2 un ar 2:5.

Savukārt pirms tam jauno sezonu Liepājas metalurgs sāka ar divām spēlēm izbraukumā, kad aizpagājušajā nedēļā pēcspēles metienos ar 3:2 uzvarēja Vitebsk komandu un ar 2:3 piekāpās Novopolockas Himik-SKA vienībai.

Liepājas metalurgam no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo pievienojušies pieredzējušie spēlētāji Rodrigo Laviņš un Ģirts Ankipāns, kuri komandā iegūst nepieciešamo spēļu praksi. Tāpat klubam izīrēts uzbrucējs Roberts Bukarts, kurš savā debijas mačā statistikā ne ar ko neizcēlās.

Ar trim gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē otrdien izcēlās Latvijas aizsargs Atvars Tribuncovs, bet viņa pārstāvētā Gomeļ komanda ar rezultātu 9:3 (2:2, 4:0, 3:1) savā laukumā sagrāva Soļigorskas Šahtjor vienību.

Tribuncovs guva savas komandas sestos, astotos un devītos vārtus, vienu reizi izceļoties vairākumā. Savukārt ar rezultatīvu piespēli aizsargs palīdzēja vienībai gūt ceturtos vārtus. Tribuncovs maču pabeidza ar divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +3. Sešās turnīra spēlēs aizsargs tagad guvis trīs vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

Vēl no Latvijas hokejistiem BAČ pieteikts jaunais uzbrucējs Ivans Dmitrijevs no Mogiļev komandas, tomēr otrdienas cīņā, kurā viņa klubs ar 1:8 (0:2, 1:5, 0:1) viesos zaudēja Žlobinas Metallurg komandai, spēlētājs atkal nebija mača pieteikumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi